Дамски гири Lift and Shake

765

Поддържайте се във форма.

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 5 точки. При следваща покупка 5 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,50 лв.


25,90 лв

Описание

Описание на Дамски гири Lift and Shake:

             Спортът е здраве. Освен това, спортувайки, си осигурявате перфектна фигура. Важното, обаче, е постоянството. Ето защо само сега, на вниманието на всички дами, представяме дамските гири Lift & Shake. Тези тежести ще тонизират мускулите на вашите ръце, а бицепсите, трицепсите, подмишниците, раменете и гърба ви ще бъдат максимално стегнати.

             Хубавото е, че няма да има увеличаване размера на мускула, тъй като теглото на гирите е умерено. Единственото, което е гарантирано е увеличаването на силата и устойчивостта на вашите мускули.

             Сигурни сме, че това, което живо ви вълнува е след колко време ще можете да видите желаните резултати. С тези дамски гири, резултатът е видим само след няколко тренировъчни сесии. Вече нямате търпение да постигнете желаното тяло? Тогава без да губите повече време си ги осигурете и се наслаждавайте на постигнатото с тях.

             Размери на гирата - дължина/диаметър 30 х 8см, тегло - около 730гр.

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка