Домашен лост за набиране без монтаж

958

Лост за тренировки вкъщи - без дупки по стените!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 12 точки. При следваща покупка 12 точки могат да се конвертират във ваучер за 1,20 лв.


60,00 лв

Описание

Описание на Домашен лост за набиране без монтаж:

             Невероятно предложение за всички фитнес личности и хора, държащи на своето физическо състояние. Представяме ви лост за набиране Muscles Up! Той е лесен за използване и също така удобен. Няма нужда да купувате скъпи фитнес уреди, които освен това заемат и много пространство. Тренировките от вкъщи са напълно възможни, благодарение на този уред. С лоста за набиране вие ще изваете своето тяло и ще се чувствате супер тонизирани. Също така ще подсилите своите бицепси, трицепси, гръден кош, както и раменете, корема и гърба си. И всичко това без да се налага да напускате комфорта на вашия дом. Лостът е изработен от здрава стомана и притежава меки антислип гумирани дръжки. Лесен е за пренасяне, така че може да го носите навсякъде с вас. Оформете желаното тяло лесно, бързо и удобно с Muscles Up!

             Дължината на лоста е 93 см. Желателно е всяка страна на лоста (в ляво и дясно) да се припокрие поне с по 5 см с касата на вратата за по-устойчиво захващане. Всички части на конструкцията, които имат допир с касата на вратата са обвити с мека гума, а отзад лоста контактува с касата чрез пластмасова рейка. Това е направено с цел да не се наранява повърхността на касата.

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка