Правоъгълен гювеч с капак и индукционно дъно Stoneline

8565

Продукта дава 71 точки. При следваща покупка 71 точки могат да се конвертират във ваучер за 7,10 лв.


Безплатна доставка!

359,80 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Описание на Правоъгълен гювеч с капак и индукционно дъно Stoneline:

Този универсален съд позволява да използвате не само самия гювеч, но и капака му за готвене. Ще получите двойна полза от един съд – ефектът „две в едно“ ще зарадва всяка домакиня.

Тук капакът няма да Ви служи само като предмет за задушаване на самото блюдо, но спокойно можете да готвите две различни ястия на едно място във фурната. Ще можете да запържвате или задушавате и върху котлоните, а за всички домакини, които имат индукционни плотове – това е тяхното спасение, тъй като съдът е с индукционно дъно! В този „горещ” съд можете да готвите всичко, особено когато става дума за огромно количество храна

Съдовете на STONELINE® ни предоставят уникалната възможност да приготвяме изискани ястия, като съхраняват аромата и полезните свойства на продуктите и придават страхотен вкус на ястията. Съдовете са едни от най-добрите и предпочитани на пазара и отговарят на всички международни стандарти за качество – без грам примеси на вредните олово и кадмий.

Дизайн: Модерен, стилен, с отлично незалепващо каменно покритие - благодарение на този съд и Вие ще имате възможност да приготвяте вкусни рецепти за ястия в гювеч за всеки вкус.

STONELINE® покритието е безопасно за здравето. След като сготвите, също толкова лесно ще измиете съда – достатъчно е да използвате мека гъба и вода, а дори можете да изпробвате да го избършете с влажна кърпа. Колкото и невероятно да звучи – но след готвене, съдът остава почти чист, тъй като нищо не се задържа по стените му!

1 основен съд за печене

  • Външни размери: 40 х 22 см h: 10.9 см, V: 5.6 л
  • Вътрешни размери: 32.3 х 20.5 см h: 10.1 см

1 индукционен капак

  • Външни размери: 40 х 22 см h: 5.5 см, V: 2.7 л
  • Вътрешни размери: 31.7 х 19.7 см h: 5.1 см
Характеристики
Размер (см.)32 х 22
ФормаПравоъгълна
Основен материалАлуминий
За stoneline
Доставка
Изтегли

Инструкция за използване

Изтегли (220.91k)