Червено вино Midalidare Nota Bene 0,75 л 14%

7537

Продукта дава 3 точки. При следваща покупка 3 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,30 лв.


19,84 лв

Приблизителна доставка на:

Описание

ЗГУ Тракийска низина, България. Собствени лозя на Мидалидаре.  Бленд от 55% Мерло, 35% Малбек и  10% Сира. Непрогледен мастилено-пурпурен цвят. Интензивен, изразителен нос с аромати на зрели горски плодове, доминиращо къпини, ликорис, натурален шоколад и нотки на кожа и ром с приятно интегриран дъбово-ванилов тон. Нота Бене е стегнато, хармонично плодово вино с плътно тяло и зрели, кадифени танини.  Финалът е пикантен, с продължителен и изразителен послевкус. Комбиниране с храна: Oтлично в компанията на пилешко, свинско или агнешко с барбекю сос или в азиатски стил, леко пикантни меса и месни пасти, както и зрели.

Описание:

  • Разфасовка: 0,75 л.
  • Съдържание на алкохол: 14%
  • Произход: България

Забележка: Поради ограничените количества от всяка реколта, винтажът на виното указан в характеристиките на продукта може да е различен от този на наличностите в момента. В такъв случай ще бъдете своевременно уведомени по телефона преди изпращане!

  • За този продукт е възможно начисляване на допълнителна куриерска услуга. Точната цена за доставка може да видите при финализирането на Вашата поръчка.

Характеристики

Обем бутилка0,75 л.
Опаковка (алкохол)Без опаковка
Страна на произходБългария
Цвят - виноЧервено
Съдържание на захарСухо
Винтаж (год.)2018
Алкохол вина ( % )9 - 15%

Доставка