Червено вино Старосел Мерло 0,75 л 14,6%

7934

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


11,97 лв

Приблизителна доставка на:

Описание

Starosel Merlo, Сорт: 100% Мерло. Затваряне:коркова тапа. Регион: Тракийска низина, България. Климат и почви: Регионът се характеризира с континентален климат. Топло и сухо лято с добро разпределение на валежите през целия вегетативен период. Мека и топла зима без пролетни слани. Почвите са червена глинеста и канелено горска, които са богата на активни карбонати, с отличен механичен състав, изключително подходящи за отглеждане на червени сортове грозде като Мерло, каберне Совиньон и Сира. Прибиране на реколта: Селективно ръчно бране при захарност не по-висока от 25% и среден добив до 650 кг. от дка. Технология на производство: Виното е произведено чрез контролирана ферментация във ферментатори с механично потапяне на шапката. Тип: Червено сухо вино. Остатъчна захaр до 4г/л. Характеристики на виното: Виното се отличава с идеална бистрота, жив и искрящ, рубинен цвят. Ароматът е доминиран от плодовитостта (череша, малина, боровинка). Подходящи ястия: Виното се съчетава добре с паста с подправки, пържени зеленчуци, месни ястия с по-агресивни подправки, дивеч, скара и колбаси като шунка и пастърма. Сервиране: Сервира се охладено (18 ˚- 20˚С). 

Описание:

  • Разфасовка: 0,75 л.
  • Съдържание на алкохол: 14,6%
  • Произход: България

Забележка: Поради ограничените количества от всяка реколта, винтажът на виното указан в характеристиките на продукта може да е различен от този на наличностите в момента. В такъв случай ще бъдете своевременно уведомени по телефона преди изпращане!

  • За този продукт е възможно начисляване на допълнителна куриерска услуга. Точната цена за доставка може да видите при финализирането на Вашата поръчка.

Характеристики

Обем бутилка0,75 л.
Опаковка (алкохол)Без опаковка
Страна на произходБългария
Цвят - виноЧервено
Съдържание на захарСухо
Винтаж (год.)2018
Алкохол вина ( % )9 - 15%

Доставка