Бяло вино Sintica La Poesie Совиньон Блан 0,75 л 14%

7993

Правилно подбраното бяло вино може да направи обикновената вечеря по-ярка и интересна... 

Повече детайли

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


13,27 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

La Poesie Sintica Совиньон Блан. История и винификация: Бяло сухо вино, произведено от селектирано грозде от сорта Совиньон блан в оптимална зрялост. Гроздето е набрано на 5 септември. Мацерация с твърдите части 8-10 часа. Ферментация на избистрения сок във ферментатори от инокс, при температура 12-14 °С за 45 дни. Произход: Тракийска низина. Сорт: Совиньон блан 100%. Цвят: Отличава се с красив златист цвят със зеленикав нюанс. Аромат: Комплексен, цветист, с тонове на бъз, кора от лимон и грейпфрут. Вкус: Меко и плътно тяло, със свеж вкус. Послевкус: Пикантен и пиперлив финал. Температура на сервиране: 9-12° С. Подходящи храни за консумация: Салати, рибни ястия, паста и пица с морски продукти или доматен сос, бели и жълти сирена. 

Описание на Бяло вино Sintica La Poesie Совиньон Блан 0,75 л 14%:

  • Разфасовка: 0,75 л.
  • Съдържание на алкохол: 14%
  • Произход: България

Забележка: Поради ограничените количества от всяка реколта, винтажът на виното указан в характеристиките на продукта може да е различен от този на наличностите в момента. В такъв случай ще бъдете своевременно уведомени по телефона преди изпращане!

  • За този продукт е възможно начисляване на допълнителна куриерска услуга. Точната цена за доставка може да видите при финализирането на Вашата поръчка.
Характеристики
Обем бутилка0,75 л.
Опаковка (алкохол)Без опаковка
Страна на произходБългария
Цвят - виноБяло
Съдържание на захарСухо
Винтаж (год.)2018
Алкохол вина ( % )9 - 15%
Доставка