Червено вино Midalidare Carpe Diem 0,75 л 13,5%

8042

Хубавото червено вино е полезно за здравето

Повече детайли

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


11,45 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

НАИМЕНОВАНИЕ И ПРОИЗХОД: ЗГУ Тракийска низина, България. Собствени лозя на Мидалидаре. ЛОЗОВ МАСИВ: Каралиец, Дабовец (сертифициран за Био производство), Шипката. СОРТ: Бленд от Каберне Совиньон, Мерло, Малбек и Сира. БЕРИТБА: На ръка. ВИНИФИКАЦИЯ: Студено настойване; Алкохолна ферментация в стоманени съдове; Пост-ферментационно настойване; Частично съзряване в дъбови бъчви. ОТЛЕЖАВАНЕ: 6-10 месеца. ЗРЯЛОСТ: Може да се консумира веднага или да отлежава 2-4 години. ЗАТВАРЯНЕ: Коркова тапа, винтова капачка.  Комбиниране с храна: Отлично в комбинация с печено козе месо, стек с картофи, говеждо задушено. Препоръчителна температура за сервиране: 16-18°C. Препоръчителна чаша за сервиране: тип Каберне/Мерло (високо столче, широк балон, широк отвор) или стандартна чаша за червено вино. Съхранение: На тъмно и сухо място при температура 12-15°С.

Описание на Червено вино Midalidare Carpe Diem 0,75 л 13,5% :

  • Разфасовка: 0,75 л.
  • Съдържание на алкохол: 13,5%
  • Произход: България

Забележка: Поради ограничените количества от всяка реколта, винтажът на виното указан в характеристиките на продукта може да е различен от този на наличностите в момента. В такъв случай ще бъдете своевременно уведомени по телефона преди изпращане!

  • За този продукт е възможно начисляване на допълнителна куриерска услуга. Точната цена за доставка може да видите при финализирането на Вашата поръчка.
Характеристики
Обем бутилка0,75 л.
Опаковка (алкохол)Без опаковка
Страна на произходБългария
Цвят - виноЧервено
Съдържание на захарСухо
Винтаж (год.)2019
Алкохол вина ( % )9 - 15%
Доставка