Червено вино Братя Минкови Льо Фотограф Сира 0,375 л 13,5%

8111

Хубавото червено вино е полезно за здравето

Повече детайли

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


10,91 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Le Photographe Syrah. Сорт: 100% Сира. Регион: Тракийска низина. .Произход: Собствени лозя в Карнобатския край на Изба Братя Минкови. Тип: Сухо червено вино. Цвят: Дълбок, гранатов, с красиви отблясъци. Аромат: В аромата присъстват нюанси на шоколад, бекон и ликьор от вишна. Вкус: Плътен със стегната структура, с изразена сочност и приятни пикантни леко зърнести танини. Финалът е изразителен и запомнящ се с дълъг и ароматен послевкус. Отлежаване: виното е отлежавало 12 месеца в 225-литрови стари барици от френски и американски дъб, притежава потенциал да се развива в бутилка до 5 години. Температура на сервиране: 15 – 17° С. Подходяща храна: Некомплексна храна от пилешко, свинско, заешко, пастети и сирена със сравнително ниска масленост. Пилешки шишчета със сини сливи, полу-твърди сирена – Гауда, Грюер.

Описание на Червено вино Братя Минкови Льо Фотограф Сира 0,375 л 13,5%:

  • Разфасовка: 0,375 л.
  • Съдържание на алкохол: 13,5%
  • Произход: България

Забележка: Поради ограничените количества от всяка реколта, винтажът на виното указан в характеристиките на продукта може да е различен от този на наличностите в момента. В такъв случай ще бъдете своевременно уведомени по телефона преди изпращане!

  • За този продукт е възможно начисляване на допълнителна куриерска услуга. Точната цена за доставка може да видите при финализирането на Вашата поръчка.
Характеристики
Обем бутилка0,37 л.
Опаковка (алкохол)Без опаковка
Страна на произходБългария
Цвят - виноЧервено
Съдържание на захарСухо
Винтаж (год.)2015
Алкохол вина ( % )9 - 15%
Доставка