Розово вино Братя Минкови Le Photographe 0,375 л 14%

8114

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


10,91 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Сорт: Гренаш и Каберне совиньон. Качествена категория: Защитено географско указание. Регион: Тракийска низина. Произход: Собствени лозя в Карнобатския край. Тип: Сухо розе вино. Цвят: Красив, нежен, бледо розов. Аромат: Свеж, доминиран от нюанси на дива ягода и минерали. Вкус: Лек, с фина структура, приятна свежест и усещане за минералност, с елегантен и освежаващ финал. Температура на сервиране: 8 – 10°С. Сомелиерско предложение: Предястия с хайвер, пълнени гъби с бекон и сирене, ароматен хляб с билки и пармезан, екзотични салати с ябълки, авокадо и морски дарове или пиле; океански риба и морски дарове на скара, ястия от бели меса със сушени плодове и вино. Награди: Трофей за най-добро розе вино от Balkan International Wine Competition 2013. 

Описание на Розово вино Братя Минкови Le Photographe 0,375 л 14%:

  • Разфасовка: 0,375 л.
  • Съдържание на алкохол: 14%
  • Произход: България

Забележка: Поради ограничените количества от всяка реколта, винтажът на виното указан в характеристиките на продукта може да е различен от този на наличностите в момента. В такъв случай ще бъдете своевременно уведомени по телефона преди изпращане!

  • За този продукт е възможно начисляване на допълнителна куриерска услуга. Точната цена за доставка може да видите при финализирането на Вашата поръчка.
Характеристики
Обем бутилка0,37 л.
Опаковка (алкохол)Без опаковка
Страна на произходБългария
Цвят - виноРозово
Съдържание на захарСухо
Винтаж (год.)2019
Алкохол вина ( % )9 - 15%
Доставка