Червено вино Асеновград Мавруд Резерва 0,75 л 13%

8159

Хубавото червено вино е полезно за здравето

Повече детайли

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


10,49 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Mavrud Reserve Asenovgrad. Сорт: Мавруд. Произход: Района на Асеновград. Беритба: Гроздето се бере ръчно през втората половина на октомври. Винификация: Класически способ. Произвежда се от отбрано грозде, отглеждано в определени микрорайони. Бере се в технологична зрялост при захарност 21-22% и си винифицира с подбрани щамове дрожди във винификатори тип Ганимед с автоматичен режим на работа, при което се постига максимално запазване на аромата и вкуса на виното. Отлежаване: 10-12 месеца в дъбови бъчви тип Барик 225л. Цвят: Наситен рубинено червен цвят до гранатов. Аромат: Добре развит букет характерен за сорта, с нюанс на дъб, пълен, хармоничен букет. Вкус: Мек с приятна сладост характерна за добре узряло грозде, обемно с добра дължина и траен вкусов аромат. Подходяща храна: Чудесно е за ароматни меса с розмарин и черен пипер. Температура на сервиране: 16 - 18℃.

Описание на Червено вино Асеновград Мавруд Резерва 0,75 л 13%:

  • Разфасовка: 0,750 л.
  • Съдържание на алкохол: 13%
  • Произход: България

Забележка: Поради ограничените количества от всяка реколта, винтажът на виното указан в характеристиките на продукта може да е различен от този на наличностите в момента. В такъв случай ще бъдете своевременно уведомени по телефона преди изпращане!

  • За този продукт е възможно начисляване на допълнителна куриерска услуга. Точната цена за доставка може да видите при финализирането на Вашата поръчка.
Характеристики
Обем бутилка0,75 л.
Опаковка (алкохол)Без опаковка
Страна на произходБългария
Цвят - виноЧервено
Съдържание на захарСухо
Винтаж (год.)2018
Алкохол вина ( % )9 - 15%
Доставка