Червено вино Cycle Сира и Вионие 0,75 л 13,5%

8165

Хубавото червено вино е полезно за здравето

Повече детайли

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


10,14 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Сорт: Сира и Вионие. Регион: Тракийска низина. Произход: собствени лозя в Карнобатския край. Тип: сухо червено вино. Цвят: красив, рубинен, с живи оттенъци. Аромат: интригуващ, с плодови нюанси на вишна и кайсия, с нежни цветисти и леки акценти на дим, комбинирани с прясно млени пипери. Вкус: добре балансиран, със средна структура, с усещане за свежест и сочност, и ароматен финал. Температура на сервиране: 16-18°С. Сомелиерско предложение: задушени червени меса с ароматни сосове, пикантни ястия от млени меса , блюда от пернат дивеч с винен сос, ароматни меки сирена. Награди: Бронзов медал, Англия, International Wine and Spirits Competition 2013.

Описание на Червено вино Cycle Сира и Вионие 0,75 л 13,5%:

  • Разфасовка: 0,75 л.
  • Съдържание на алкохол: 13,5%
  • Произход: България

Забележка: Поради ограничените количества от всяка реколта, винтажът на виното указан в характеристиките на продукта може да е различен от този на наличностите в момента. В такъв случай ще бъдете своевременно уведомени по телефона преди изпращане!

  • За този продукт е възможно начисляване на допълнителна куриерска услуга. Точната цена за доставка може да видите при финализирането на Вашата поръчка.
Характеристики
Обем бутилка0,75 л.
Опаковка (алкохол)Без опаковка
Страна на произходБългария
Цвят - виноЧервено
Съдържание на захарСухо
Винтаж (год.)2016
Алкохол вина ( % )9 - 15%
Доставка