Розово вино LEVENT ROSE 0,375 л 13%

8213

Розе със сочен вкус на плодове

Повече детайли

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


10,46 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

80% Пино Ноар 20% Каберне Фран. Цвят на розова праскова. Елегантен плодов аромат съчетан с цветисти акценти и сладък цитрус. Обемен и сочен вкус със свеж плодов финал. Гроздето е преработено при ниска температура в инертна среда, настойване при 5-8 С. Двата сорта са винифицирани отделно, като са прилагат различни технологични практики. При Пино Ноар по-деликатни програми на пресоване без предварителна мацерация, а при Каберне Фран е приложена предварителна мацерация от 2 часа. Режимите на ферментация са различни, виното е купажирано един месец след приключване на алкохолна ферментация след кратко отлежаване върху утайките. 

Описание на Розово вино LEVENT ROSE 0,375 л 13%:

  • Разфасовка: 0,375 л.
  • Съдържание на алкохол: 13%
  • Произход: България

Забележка: Поради ограничените количества от всяка реколта, винтажът на виното указан в характеристиките на продукта може да е различен от този на наличностите в момента. В такъв случай ще бъдете своевременно уведомени по телефона преди изпращане!

  • За този продукт е възможно начисляване на допълнителна куриерска услуга. Точната цена за доставка може да видите при финализирането на Вашата поръчка.
Характеристики
Обем бутилка0,37 л.
Опаковка (алкохол)Без опаковка
Страна на произходБългария
Цвят - виноРозово
Съдържание на захарСухо
Винтаж (год.)2018
Алкохол вина ( % )9 - 15%
Доставка