Червено вино Elements Fire Домейн Бойар 0,375 л 14%

8216

Хубавото червено вино е полезно за здравето

Повече детайли

Продукта дава 1 точка. При следваща покупка 1 точка могат да се конвертират във ваучер за 0,10 лв.


8,51 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Elements Fire Red Blend. Сортов състав: Каберне Совиньон, Каберне фран, Карменер и Каладок. Цвят: Тъмнорубинен цвят и пурпурна дълбина. Аромат: Магнетичен плодов аромат – череша, синя слива, черна стафида и бариков финес с нотки черен шоколад и ванилия. Вкус: Вкусът има силно начало, покоряващ обем с много добра структура и дължина. Виното е хармонично с топъл финал и живописен спомен. Съчетание с храна: Виното е много вкусно с разнообразна храна и изключително подходящо за традиционните месни блюда на българската кухня и особено за банските специалитети. Температура на сервиране: 15° - 18° C. Един чаровен бленд с осезаем потенциал за стареене.

Описание на Червено вино Elements Fire Домейн Бойар 0,375 л 14%:

  • Разфасовка: 0,375 л.
  • Съдържание на алкохол: 14%
  • Произход: България

Забележка: Поради ограничените количества от всяка реколта, винтажът на виното указан в характеристиките на продукта може да е различен от този на наличностите в момента. В такъв случай ще бъдете своевременно уведомени по телефона преди изпращане!

  • За този продукт е възможно начисляване на допълнителна куриерска услуга. Точната цена за доставка може да видите при финализирането на Вашата поръчка.
Характеристики
Обем бутилка0,37 л.
Опаковка (алкохол)Без опаковка
Страна на произходБългария
Цвят - виноЧервено
Съдържание на захарСухо
Винтаж (год.)2013
Алкохол вина ( % )9 - 15%
Доставка