Бяло вино Rive Di Venezia Пино Гри 0,375 л 14%

8311

Правилно подбраното бяло вино може да направи обикновената вечеря по-ярка и интересна... 

Повече детайли

Продукта дава 1 точка. При следваща покупка 1 точка могат да се конвертират във ваучер за 0,10 лв.


6,70 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Rive Di Venezia Pinot Grigio. Когато се уморим от разходките по безкрайните канали, които опасват Венеция и оплитат в себе си целия град като лози, когато слезем от гондолата и свалим маските от прочутия карнавал, единственото, което ни остава, е да се насочим към някое от местните bacariТова са традиционните венециански винени барове, малки и непретенциозни места, които са семейна собственост от десетилетия. Няма да намерите bacari по утъпканите туристически пътеки. Трябва да кривнете по малките улички, където се пресичат най-тесните канали. Pinot Grigio Rive Di Venezia носи в себе си най-доброто от традициите на венецианските занаяти, като ръчно-направеният текстил, муранското стъкло, и, разбира се, доброто вино. Сорт: Пино Гриджо. Цвят: Свеж златист цвят. Аромат: Пино Гриджо, изпълнено с нежни аромати, нотки на мед, ябълка и диви цветя. Вкус: Вкусът показва много добра свежест, хармония и приятен послевкус на зряла круша. Съчетание с храни: Виното е приятно за консумация както самостоятелно, така и с вегетарианска храна, паста, пица, морска храна, риба, пиле и меки сирена. Най-добра температура за сервиране: 8° - 10° C.

Описание на Бяло вино Rive Di Venezia Пино Гри 0,375 л 14%:

  • Разфасовка: 0,375 л.
  • Съдържание на алкохол: 14%
  • Произход: Италия

Забележка: Поради ограничените количества от всяка реколта, винтажът на виното указан в характеристиките на продукта може да е различен от този на наличностите в момента. В такъв случай ще бъдете своевременно уведомени по телефона преди изпращане!

  • За този продукт е възможно начисляване на допълнителна куриерска услуга. Точната цена за доставка може да видите при финализирането на Вашата поръчка.
Характеристики
Обем бутилка0,37 л.
Опаковка (алкохол)Без опаковка
Страна на произходИталия
Цвят - виноБяло
Съдържание на захарСухо
Винтаж (год.)2019
Алкохол вина ( % )9 - 15%
Доставка