Червено вино Medi Valley A Good Year Мерло 0,187 л 14,5%

8499

Хубавото червено вино е полезно за здравето

Повече детайли

Продукта не дава бонус точки.


2,48 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

A Good Year Merlot. Композиция от ухания на горски плодове. Произход: Тракийска низина. Сорт: Мерло. Алкохолно съдържание: 14,5% об. История: Мерло е един от двата основни червени сорта, отглеждани в лозята на винарска изба Меди Вали. Това предопредели и възможността да се експериментират различни методи на отглеждане на лозята и след това създаването на различни стилове вина. Това вино акцентира върху характерността на чистосортовото мерло. То изразява тероара и в същото време носи замисъла на една добра година. Винификация: Селектирано грозде от собствените лозя на винарната. Прецизно сортиране върху двойна сортировъчна маса. Мацерация 25 дни. Ферментация в инокс при температури 25-30°С. Отлежаване във френски дъбови бъчви тип барик 12 месеца. Както и останалите червени вина и това е нефилтрувано за да запази в максимална степен богатството на аромата и тялото си. Дегустационни бележки: Цветът е тъмно червен. Ароматът е композиция от ухания на зрели червени горски плодове, шоколад, ванилия, кокос и подправки. Вкусът е богат и пълен, тялото е обемно и сочно със зряла сладост, много плод и кадифена мекота. Послевкусът е дълъг, с усещане за многопластовост. 

Описание на Червено вино Medi Valley A Good Year Мерло 0,187 л 14,5%:

  • Разфасовка: 0,187 л.
  • Съдържание на алкохол: 14,5%
  • Произход: България

Забележка: Поради ограничените количества от всяка реколта, винтажът на виното указан в характеристиките на продукта може да е различен от този на наличностите в момента. В такъв случай ще бъдете своевременно уведомени по телефона преди изпращане!

  • За този продукт е възможно начисляване на допълнителна куриерска услуга. Точната цена за доставка може да видите при финализирането на Вашата поръчка.
Характеристики
Обем бутилка0,20 л.
Опаковка (алкохол)Без опаковка
Страна на произходБългария
Цвят - виноЧервено
Съдържание на захарСухо
Винтаж (год.)2018
Алкохол вина ( % )9 - 15%
Доставка