2 броя турмалинови налакътници

160

Лечебна топлина за лактите!

Повече детайли

Продукта дава 3 точки. При следваща покупка 3 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,30 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 2

19,99 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Турмалинови налакътници - Чифт

 

Описание на 2 броя турмалинови налакътници:

Дълговълновото инфрачервено излъчване, което турмалинът започва да излъчва при досег с човешкото тяло, отрицателните йони, магнитното поле, които проникват в дълбоките слоеве на кожата, разрушават активните радикали и другите вредни вещества. В резултат на това се създава ефект на резонансно поглъщане, който спомага за отпускане на гладките мускули,  активират се енергийните меридиани, разширяват се кръвоносните съдове, подобрява се кръвообращението и лимфообръщението, повишава се нивото на кислород в кръвта, активира се клетъчната енергетика, регулира се нервната система, усилват се имунните функции на клетките, а също така се осъществява въздействие подобно на масаж.

Турмалиновият налакътник възстановява и подхранва човешкото биополе, намалява вредните геопатогенни, биоенергийни, импулсни и електромагнитни въздействия. Използването на турмалинови изделия стимулира функцията на остеобластите, спомага възстановяването на ставите и костната тъкан, усилва клетъчната функция на синцитиалния плексус и във вътрешноставните пространства, спомага при отделянето на вътрешноставна течност и подобрява смазването на ставните повърхности.

Благодарение на тези въздействия се нормализира циркулацията на кръвта и нивото на енергията Ци, изчезват симптомите предизвикани от въздействието на студ и влага, изчезват болките. Повишава се издръжливостта на организма, премахва се стреса, подобрява се съня, намалява се износването на ставите, отпускат се мускулите, има общоукрепващо въздействие върху организма.

Едновременното въздействие на няколко активни компонента (отрицателно заредените йони, дълговълновото инфрачервено излъчване, микротоковете и отделянето на микроелементи) осигурява добър дълговременен оздравителен ефект.

Носенето на турмалинови налакътници подобрява локалното кръвообращение, усилва метаболизма, активизира работата на клетките в организма. Налакътника променя отделни участъци от структурата на мускулната тъкан, подобрявайки еластичността на мускулните влакна, активно участващи при спортни занимания, и тези, които по време на спорт не са подложени на опъване, увеличавайки тяхната гъвкавост. Също така помага при слабост в ръцете.

Показания за употреба:

Носене на турмалинов налакътник се препоръчва при увреждания на лакътната става, разтягане и увреждане на връзките и мускулите на ръцете, има също така обезболяващ ефект. Помага при чувство на изтръпване или студени ръце. Стабилизира движенията в лакътната става по време на посттравматичен период и при физическо натоварване по време на спорт или трудова дейност.
Турмалиновите налакътници се препоръчват на хора занимаващи се с умствен труд, учещи или работещи дълго време пред компютър, ТВ и друго оборудване, имащо електромагнитно излъчване. Препоръчва се на хора в напреднала възраст като лечебно-профилактично средство. Също така турмалновите налакътници са подходящи за спортисти по време на тренировки и състезания. 

В резултат на това, че дълговълновите инфрачервени лъчи непосредствено въздействат на кръвоносните съдове се подобрява микроциркулацията на веществата.

Турмалиновите налакътници са ефективно лечебно и профилактично средство при ревматични и ревматоидни артрити, артрози на раменни и лакътни стави, разтегнати връзки, бурсит, дефомиращи артрози, онемяване на мускулите. Използвайте при костни счупвания, остеохондроза, епикондилит, невралгии, изтръпване на пръстите, при метеозависими болки, дълго пребиваване на студено, слаба циркулация на кръвта по капилярите.

Налакътниците помагат по време на реабилитация след различни травми на ръцете. Може да се използват като профилактично средство от хора в напреднала възраст. Имат антибактериално въздействие. Противодействат на образуването на некроза на кожата. Подобряват цялостното състояние и нормализират локално обменните процеси.
Изделието е предназначено за всекидневна употреба. Оказва положително комплексно въздействие на човешкият организъм (хигиенично, профилактично, антибактериално, благодарение лечебните свойства на вложените материали). Хипоалергенно. 

Използването на турмалиновите налакътници е много удобно. Естетичният дизайн и възможността да се използват по всяко време ги прави незаменим помощник в ежедневието.

Начин на употреба:

Отначало е желателно да намокрите мястото където ще сложите налакътниците. След това фиксирайте налакътника плътно към кожата, на мястото където изпитвате болка. Обикновено приблизително след 3-5 минути се появява забележимо усещане за топлина и леко парене. В зависимост от индивидуалното състояние на организма може да се регулира продължителността на носене на налакътниците.

Продуктът може да се използва и без да се намокря предварително мястото на приложение. В този случай загряването ще отнеме повече време.

Грижи за изделието:

 •                   След дълъг период на употреба е желателно леко да се измият  зоните с нагряващ материал, при това не трябва да се използват миещи средства (прах за пране и др.) При изпиране използвайте само чиста вода, която не може да повлияе на ефективността на материала.
 •                   Турмалиновите налакътници не трябва да се киснат дълго време във вода или пък да се избелват.
 •                   Да се сушат само в естествени условия, без да се прилага нагряване (включително и пряко слънчево нагряване).

Противопоказания:

 

Турмалиновите налакътници не трябва да се използват при:

 •          Висока температура;
 •          Лошо самочувствие:
 •          Кръвотечения;
 •          На участъци от кожата, които имат рани;
 •          По време или след хеморагичен инсулт;
 •          Болни с кардиостимулатор;
 •          Онкологично болни с III-IV стадий;
 •          При индивидуална непоносимост към компонентите на турмалиновата тъкан и другите компоненти използвани при производството на турмалиновите налакътници;
 •          Внимателно да се използват при изразена хипер функция на щитовидната жлеза;
 •          Строго е забранено използването на турмалиновите налакътници в продължение на повече от половин час с цел да се избегнат кожни изгаряния;
 •          Бременни и кърмещи жени и деца до 12 год. не трябва да използват налакътниците;

 

Размери в разгънато състояние:

 •                   Дължина: 37 см.
 •                   Широчина: 18 см.

 

Производство: Китай

 

 Други продукти от ТУРМАЛИН: ТУРМАЛИН

Мнения
Мнение
Цветанка Ж. on 06/11/2019Наистина облекчава болката в лакътните стави. Ще си поръчам и накитниците ,а и елек за болката по хода на гръбначния стълб.Яката си купих от друг магазин,преди да открия "Дребисимо". Ако бях я видяла първо тук,щях да си я взема на много по-ниска цена. Важното е,че тя решава проблемите ,предизвикани от ошипяването на шийните прешлени.
ТУРМАЛИНОВИ НАЛАКЪТНИЦИ
Янита П. on 09/01/2017Съпругът ми е много доволен и удовлетворен от направената от мен покупка. Помагат му и болките в лактите отшумяват! Препоръчва ги на приятели. Благодаря Ви!
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка