2 бр. турмалинови наглезенки

203

Помощ за глезените!

Повече детайли

Продукта дава 4 точки. При следваща покупка 4 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,40 лв.


Рейтинг: 9/10 - Брой мнения: 3

22,80 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Описание на 2 бр. турмалинови наглезенки:

При контакт с човешкото тяло турмалинът е способен да въздейства на човешката телесна температура, изпълнявайки ролята на катализатор, турмалинът веднага започва да излъчва топло индукционна енергия, отделяйки топлина. Тази топлина може да достигне 40 градуса. При това топлинно излъчване дълговълновите инфрачервени лъчи и отрицателни йони проникват дълбоко в кожата. Турмалинът разширява кръвоносните съдове, подобрява циркулацията на кръвта, активира клетки, подобрява обмяната на веществата в организма, регулира нервната система,  активира вътрешната секреция, намалява болките.

Турмалиновите наглезенки помагат за намаляване на болката и възпалителните процеси в областта на глезенната става при травми, артрози, артрити, тромбофлебити, заболявания на кръвоносните съдове на краката. Прилага се както метод за самостоятелно лечение, така и в комбинация с медикаментозни средства в домашни условия. Изделието точно повтаря формата на крака, благодарение на мекия, еластичен материал и специалната технология на обработка. Двете лепки значително облекчават процеса на поставяне и позволяват индивидуално регулиране на компресионната сила.

В комплекта 2 бр.

Начин на употреба:

Плътно приложете наглезенката със самонагряващите й се части към кожата и фиксирайте с лепенките както е показано на снимките. След 15-30 минути вие постепенно ще започнете да усещате топлина, едновременно с това се активират точките за моксотерапия и вие ще усетите ефект подобен на иглотерапията и терапията с пури, ще усещате топлина, леко боцкане и парене. Времето за носене на наглезенките се съобразява спрямо вашите усещания. Ако усетите силно парене или прекалено нагряване, махнете наглезенките. Определено време след махане на наглезенките вашата кожа ще продължава да чувства нагряващ ефект. Също така можете леко да навлажните самонагряващите се повърхности. В този случай времето за нагряване се съкращава, а интензитета на нагряване се увеличава.

Грижи за изделието:

 • След дълъг период на употреба е желателно леко да се измият  зоните с нагряващ материал, при това не трябва да се използват миещи средства (прах за пране и др.) При изпиране използвайте само чиста вода, която не може да повлияе на ефективността на материала.
 • Турмалиновите наглезенки не трябва да се киснат дълго време във вода или пък да се избелват.
 • Да се сушат само в естествени условия, без да се прилага нагряване (включително и пряко слънчево нагряване).

 

Противопоказания:

Турмалиновите наглезенки не трябва да се използват при:

 • Висока температура;
 • Лошо самочувствие:
 • Кръвотечения;
 • На участъци от кожата, които имат рани;
 • По време или след хеморагичен инсулт;
 • Болни с кардиостимулатор;
 • Онкологично болни с III-IV стадий;
 • При индивидуална непоносимост към компонентите на турмалиновата тъкан и другите компоненти използвани при производството на турмалиновите наглезенки;
 • Внимателно да се използват при изразена хипер функция на щитовидната жлеза;
 • Бременни и кърмещи жени и деца до 12 год. не трябва да използват накитниците;

 

Размери: универсален

Производство: Китай

 Други продукти от ТУРМАЛИН: ТУРМАЛИН

Мнения
Наглезенки
Щилиана К. on 11/08/2017Имам стара травма на глезена която при пренатоварване ми напомня за себе си. След 6 часа носене и много силни болки в глезените болките изведнъж минаха. Сега ги нося профилактично. Много съм доволна
Турмалинови наглезенки
ДЕТЕЛИНА Х. on 10/12/2016Оценка 6-удобни за носене от различните членове на семейството без това да създава дисконфорт.
ТУРМАЛИНОВИ НАГЛЕЗЕНКИ
Ганчо К. on 21/11/2016Удобни са за ползване, дори и извън дома.
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка