Турмалинова възглавница с бамбукови въглени

216

Двойна сила с бамбуков въглен и турмалин!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 7 точки. При следваща покупка 7 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,70 лв.


37,91 лв

Описание

             

Описание на Турмалинова възглавница с бамбукови въглени:

Възглавницата за отдих, напълнена с дървесен бамбуков въглен и турмалинови кристали по външния слой, има много полезни лечебни свойства. Благодарение на абсорбиращите свойства, бамбуковият въглен поглъща съдържащите се във въздуха вредни миризми и токсични вещества.

От друга страна пиезокристалните и пиезоелектрическите свойства на турмалина представляват трансформация на механична и топлинна енергия в електрическа. И тези свойства оказват също оздравително въздействие на човешкия организъм. Изделията от турмалин, нагрявайки се при контакт с човешкото тяло, започват да оказват положително биофизическо въздействие. 

 

По време на сън или отдих, въгленовия пълнеж работи, като респиратор-регулира киселинно-алкалното ниво в тъканите на организма, потиска раковите клетки, понижава нивата на липидите и холестерина в кръвта, също така намалява риска от развитие на атеросклероза. При продължително използване на такъв тип възглавница, се пречистват кръвоносните съдове, нормализира се кръвното налягане, което от своя страна намаля риска от инфаркти и инсулти.

Бамбуковият въглен е мощен адсорбент, спомагащ отделянето от организма на солите на тежките метали, лекарствени средства, радионуклиди, които имат способността да се натрупват с години и да тровят човешкият организъм.

Главното достойнство на бамбуковият въглен са излъчваните отрицателно заредени йони, които спомагат здравия и пълноценен сън.

Внимание! Препоръчително е в началото турмалиновата възглавница да се използва от 15 мин до 30 мин с постепенно увеличаване на времето, но не по-често от два пъти в денонощието.

 

                   Грижи за изделието:

 Може да се пере само калъфката на възглавницата. Пере се на ръка в чиста вода за около 5 минути. Температурата на водата трябва да е 32- 40 градуса. Не трябва да се използват перилни и миещи препарати.

 

 

                    Противопоказания:

 Турмалиновата възглавница с бамбукови въглени не трябва да се използва при:

 

 • Висока температура;
 • Лошо самочувствие:
 • Кръвотечения;
 • На участъци от кожата, които имат рани;
 • По време или след хеморагичен инсулт;
 • Болни с кардиостимулатор;
 • Онкологично болни с III-IV стадий;
 • При индивидуална непоносимост към компонентите на турмалиновата тъкан и другите компоненти използвани при производството на турмалиновата възглавница;
 • Внимателно да се използва при изразена хипер функция на щитовидната жлеза;
 • Строго е забранено използването на турмалиновата възглавница продължително време с цел да се избегнат кожни изгаряния;
 • Бременни и кърмещи жени и деца до 12 год. не трябва да използват възглавницата          

Цвят: червен с жълти кантове

Размер: дължина 36 см

Състав: пълнеж от бамбуков въглен, обвивка с турмалиново покритие

Производство: Китай

 Други продукти от ТУРМАЛИН: ТУРМАЛИН

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка