Магнитен турмалинов пояс-колан

239

Допълнителни плочки с магнити, в иновативен магнитен турмалинов колан!

Повече детайли

Продукта дава 4 точки. При следваща покупка 4 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,40 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 6

22,00 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

             Помага при:

       -    Болки в кръста
       -    Бъбречни заболявания
       -    Болки в гръбначният стълб
       -    Гинекологични проблеми

             

Описание на Магнитен турмалинов пояс-колан:

             Бъбреците са едни от най-важните органи в човешкото тяло. Те отговарят за състоянието на течностите в организма и дават енергия за нашето съществуване. Конгестивните явления и простудни заболявания в органите на малкия таз могат да нанесат съществена вреда на здравето и да доведат до заболяване на бъбреците.

             Турмалиновият Магнитен Нагряващ Пояс-Колан е създаден да облекчава болките и да лекува възпалителните заболявания в поясните отдели. В неговата основа са заложени технологиите на платиновата магнитотерапия, анионното инфрачервено излъчване и турмалин, който играе ролята на природен катализатор, стартиращ циркулацията на микротокове и наночастици. В следствие на тези процеси поясът-колан отваря енергийни канали и осигурява мощна стимулация на регенерационни и оздравителни процеси с помощта на биомагнитно излъчване, което е най-близо до човешката природа. По своята сила на действие, ефектът от използването на Турмалиновият Магнитен Нагряващ Пояс-Колан прилича на процедури по  моксотерапия и акупунктура/ иглотерапия.

              Турмалиновият Магнитен Нагряващ Пояс-Колан е многослойна превръзка, която се поставя на кръста. Поясът включва в себе си магнити с наночастици от турмалин, германит и други природни минерали, притежаващи висока биологична активност. За Турмалиновия Магнитен Нагряващ Пояс-Колан няма нужда от захранващ източник или включване към електрическата мрежа. Природното лъчение много често е по-ефективно от лекарствените средства, защото освен стимулация на обменните процеси се осъществява и невидимо взаимодействие с човешкото биополе. Турмалинът, многократно усилен от магнитното поле, «изчиства» енергийните канали, освобождавайки енергийните потоци.

              В резултат на това организмът сам се пренастройва към оздравяване, изчистване от токсини и по-пълно усвояване на питателните вещества. Нагряването спомага за намаляване на спазмите при гладките мускули, а ускореният метаболизъм влияе на оттоците, тези процеси намалят болките в бъбреците, гръбначния стълб и седалищния нерв. За сметка на силните антибактериални свойства, наночастиците бързо намаляват възпаленията, и често се усеща облекчение даже след първия сеанс на нагряване.

               Показания за употреба:

               Пролиферация на лумбални прешлени, лумбална дискова херния, болки в седалищния нерв, ишиас, простудни заболявания в кръста и органите на малкия таз, нередовен менструален цикъл, бъбречни заболявания и др.

               Начин на употреба:

               Наложете Турмалиновият Магнитен Нагряващ Пояс-Колан със самонагряващата се страна към кожата и го фиксирайте. След 15-30 минути се появява усещане за топлина и леко боцкане. При силно нагряване или парене е необходимо да махнете пояса-колан. Може леко да овлажните активната страна на пояса преди да го поставите, това ще съкрати времето за нагряване и ще увеличи неговата интензивност. Усещането за боцкане и парене преминава до няколко часа след като махнете Турмалиновият Магнитен Нагряващ Пояс-Колан.

             Противопоказания:

Турмалиновият пояс-колан не трябва да се използва при:

- Висока температура;
- Лошо самочувствие:
- Кръвотечения;
- На участъци от кожата, които имат рани;
- По време или след хеморагичен инсулт;
- Болни с кардиостимулатор;
- Онкологично болни с III-IV стадий;
- При индивидуална непоносимост към компонентите на турмалиновата тъкан и другите компоненти използвани при производството на турмалиновия пояс-колан;
- Внимателно да се използва при изразена хипер функция на щитовидната жлеза;
- Строго е забранено използването на турмалиновия пояс-колан в продължение на повече от половин час с цел да се избегнат кожни изгаряния;
- Бременни и кърмещи жени не трябва да използват пояса-колан;

               Грижи за изделието:

        - След дълъг период на употреба е желателно леко да се измият  зоните с нагряващ материал, при това не трябва да се използват миещи средства (прах за пране и др.) При изпиране използвайте само чиста вода, която не може да повлияе на ефективността на материала.

        - Турмалиновият колан не трябва да се кисне дълго време във вода или пък да се избелва.

        - Да се суши само в естествени условия, без да се прилага нагряване (включително и пряко слънчево нагряване).

          Размер:

        - Дължина: колана има еластични части и може да се разтегне до обиколка 110 - 115 см. Закрепването се осъществява с лепенки от велкро и спокойно може да се свие за хора с по-малка обиколка на кръста.

         - Широчина в най-широката част: 15,5см.

 

Производство: Китай

 Други продукти от ТУРМАЛИН: ТУРМАЛИН

Мнения
Мнение
Валентина В. on 26/05/2023Коланът работи и помага. Изключително съм доволна от качествения продукт, отношението и обслужването.
Помага ми.
Гизела З. on 31/08/2018Краката ми нямат отоци и спрях всички мазила , които ползвах. Слагам го вечер за по 10 - 15 минути.
много ефективен и полезен
Сейде М. on 30/08/2018бързо облекчава болката в кръста, а ако се носи по- продължително време, напълно изчезва.
доволна съм от колана
Нели Б. on 17/09/2017усеща се ефекта
магнитен турмалинов колан
Величка С. on 22/07/2017добре е
Магнитен турмалинов пояс-колан
Дора Д. on 29/03/2016Доволни сме.
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка