Dr. Silver Гел за чисти ръце, 80 мл

11375

Чисти ръце със сребърни йони

Повече детайли

Продукта дава 1 точка. При следваща покупка 1 точка могат да се конвертират във ваучер за 0,10 лв.


5,15 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Единственият гел за дезинфекция, който съдържа сребърни йони! Мощна защита благодарение на комбинацията от колоидно сребро, етанол(65%), алое вера, колаген 

Описание на Dr. Silver Гел за чисти ръце, 80 мл:

Опаковка: 80 мл

Марка: Dr.Silver

Гелът за чисти ръце Dr.Silver съдържа: колоидно сребро, етанол, екстракт от алое, колаген. Бързо почиства и хигиенизира кожата на ръцете без измиване. Образува предпазен слой от сребърни йони върху ръцете, който ги защитава дълготрайно от вируси и бактерии. Хидратира, омекотява и подхранва кожата на ръцете.

Почти всички гелове за дезинфекция съдържат етанол и парфюмни композиции. Наред с основния ефект, продължителната им употреба води до изсушаване на кожата и нарушаване на бариерните й функции. Гелът Dr.Silver съчетава два мощни компонента за дезинфекция - сребърни йони и етанол, като наред с това добавя изключително регенериращо и защитно действие на натурален екстракт от алое и висококачествен колаген.

Знаете ли, че колоидното сребро е надеждна защита срещу повече от 650 вида болестотворни вируси, бактерии, гъбички и паразити, от които страдат 1/3 от всички хора на Земята. Това го прави най-мощният естествен антисептик, който е напълно безвреден за хората.

Доставка