Сенник-визьор HD Vision Visor за автомобил

1194

За безпроблемно шофиране ден и нощ!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


Рейтинг: 9/10 - Брой мнения: 2

11,78 лв

Описание

Описание на Сенник-визьор HD Vision Visor за автомобил:

            Изморили сте се да присвивате очи и да се напрягате, за да видите ясно през нощта? При идващи насрещни ярки фарове, улични лампи, неонови надписи и така нататък? А когато времето е лошо е невъзможно да виждате пътя напред и какви опасности предстоят?

           Започнете да виждате ясно и през нощта, благодарение на визьора за нощно и дневно виждане The Day & Night Vizor- революционен продукт, които блокират отблясъците и разсейва светлината, давайки Ви забележителен цвят и яснота, когато слънцето залезе, дори в най-лошите условия за шофиране. The Day & Night Vizorпритежава технология на бъдещето за високо разделително нощно виждане, която е вече при всички нас!

           Тайната се крие в специалното покритие на кехлибареното оптично стъкло, което филтрира и блокира заобикалящата ни „синя светлина”, причиняваща нощните отблясъци. Това е високотехнологична HD технология, която е вече  достъпна и за всеки един от нас.

           В полумрака между деня и нощта, обикновите слънчеви очила само притъмняват Вашия изглед в перспектива, което на практика прави виждането още по-трудно. Но визьорът Ден и Нощ  разсейва околната светлина и същевременно повишават цветовете и яснотата за получаване на кристално ясен изглед.

           Шофирането при силен дъжд или сняг е достатъчно стресиращо. А нощните отблясъци правят лошата ситуация още по-лоша. В града, извън града, в най-лошите метерологични условия или в ясна нощ, The Day & Night Vizor  Ви позволява да виждате по-добре.

-       Комплекта включва два визьора: за дневно и нощно виждане.

-       Монтирате на сенника на автомобила за секунди.

-       Подходящ за  99% от автомобилите.

Мнения
Добро
Даниел Г. on 03/03/2018Като цяло качеството на продукта не е най-доброто.
доволна съм
анета а. on 29/01/2018освен визьора си поръчах още три неща.Доволна съм ,доставката беше бърза,но бях си поръчала магнитна поставка за ножове и бях опоменала че искам черен цвят,а ми беше изпратен зелен.Незнам дали ще мога да я използвам за съжаление, а много исках!Бъдете здрави!
Дребисимо: Моля да ни изпратите съобщение през формата за връщане на стоки. Ще заменим поставката изцяло за наша сметка!
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка