Микрофибърна чистачка Windshield wonder

1196

Необходим автомобилен аксесоар!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 3 точки. При следваща покупка 3 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,30 лв.


15,91 лв

Описание

Описание на Микрофибърна чистачка Windshield wonder:

Всички шофьори искат колите им винаги да са чисти. Обаче почистването на автомобила изисква свободно време, често и пари, а когато става дума за предното стъкло и не малко усилия. Не е никак лесно да се почисти предното стъкло отвътре.

Магазин Дребисимо ви предлага автомобилен аксесоар, който ще ви помогне да почиствате лесно стъклата на вашия автомобил. Това е чистачката за стъкла Windshield Wonder. Изработената от микрофибър чистачка Windshield Wonder  ще ви избави от мъчителната и трудна работа.

 

Всички знаят колко е трудно да се мият отвътре предното и задно стъкло на автомобила. Всеки път когато правим това, ние се напрягаме и извиваме по какъв ли не начин, пробваме различни методи и бързо се изморяваме. Но даже и след много положени усилия се появяват ивици, петна или подтичания.

 

Чистачката за предно стъкло Windshield Wonder е много полезен и практичен автомобилен аксесоар. С нейна помощ и без много усилия вие можете да почистите предното, задното и  страничните стъкла, а също така й страничните огледала. Всичко от което имате нужда е няколко минути и малко вода.

 

Особености:

• Проста за използване

• Идеална за почистване на труднодостъпни места

• Премахва мръсотията и подтичанията

• Използва се обикновена вода

• Не заема много място - разглобяема конструкция

• Подходяща за стъкла, огледала, мебели и т.н.

• Практична и за многократна употреба

 

Начин на употреба:

Намокрете кърпичката с вода и почистете предното стъкло от вътрешната му страна. Напълнете с препарат за почистване на стъкла тубичката, която е включена в комплекта. Пръснете няколко пъти от препарата по стъклото и почистете с Windshield Wonder. Сега вашите стъкла ще сияят и блестят от чистота.

Какво представлява чистачката Windshield Wonder? По принцип това е кърпа от микрофибър прикрепена към 40 сантиметрова пластмасова дръжка със специален профил. В комплекта на Windshield Wonder е включено: дръжка, 30-сантиметрова основа за почистващата кърпа, две шапки-кърпи от микрофибър и тубичка със спрей за почистващ препарат.

 

Специално разработената конструкция на чистачката Windshield Wonder ви позволява да почиствате и най-трудно достъпните места, например ъглите между стъклото и предното табло.

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка