Малкото дърво на маймунките

Кой ще бутне най-малко маймунки!

Повече детайли

  • Акцията изтича след
  • 00 дни
  • 00 hours

Доставка до офис на Еконт - 3,90 лв.; до адрес - 5,90 лв. Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


14,00 лв

-44%

25,00 лв

ВЗЕМИ 5% ОТСТЪПКА
Приблизителна доставка: 19/12/2017

Описание

             Тази супер весела игра „Дървото на маймунките” е подходяща за деца, които са над 4-годишна възраст в комбинация с мама, тате, батко, кака и  всички, които биха се забавлявали, от сърце.

             Нейната цел е играещият да притежава възможно най-малък брой маймунки. Удачна е за подарък както на момичета, така и на момчета, че даже и за възрастни. Играта е съставена от едно дърво, 30 броя пръчици (по 10 на брой, в три различни разцветки) и едно специално зарче, чиято цел е, когато се хвърли и покаже даден цвят да се измъкне най-горната пръчка със същия цвят от  дървото. Наредете „клонките” на дървото, изсипете маймунките отгоре и първият да хвърли зарчето. Всеки играч, който изтегли „клонка” и паднат маймунки, ги взема за себе си. Общият брой на маймунките е 30, като победителят е този, който събере най-малко от тях. Инструкциите за играта са включени в комплекта. Минималният брой играчи е двама, а максималният – четирима. Взимайки я подарявате забавление и гарантиран смях за цялото семейство.

 

              Описание:

  •  „Дърво на маймуните” с 30 клона/пръчици, 30 маймунки и цветно зарче;
  • Материал – пластмаса;
  • Размери на кутията – 35,5 х 20,5 х 8,5 см;
  • Височина на "дървото" - приблизително 28 см.
  • Картонена опаковка, подходяща за подарък;
  • Подходящ за деца над 5 години!
  • Внимание! Съдържа остри предмети.

Доставка

Уважаеми клиенти,

След направена поръчка от Ваша страна, тя автоматично се обработва и предава за опаковане, без допълнително потвърждение по телефон, при условие че адреса за получаване е изписан ясно и точно.В противен случай ще се свържем с Вас за доуточняване адреса на получаване. Също така ако Вие искате да уточните детайли по Вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0877 731 363.

Можете да проследите промените в статуса на Вашата поръчка в секция История на поръчките за потребители с акаунт или тук: Проследяване за гости за гости.


Срок за изпълнение на доставката -  от 1 до 5 работни дни.


Използваме услугите на куриерска фирма Еконт Експрес. Цените за доставка са както следва:

Цените за доставка не зависят от адреса за доставка или населеното място!

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката  при получаването й. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете разписката за паричен превод, която замества касовата бележка в доказателство за извършеното плащане!

Ако желаете доставка в определен час или часови интервал на адрес се доплаща 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, моля възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Счупвания или механични повреди в следствие на удари по продуктите от Вашата поръчка, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на Еконт, няма да бъдат уважавани!

В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите сумата за куриерската услуга в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Всички други общи условия на drebisimo.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!