Тонколона Миньон с голяма глава

374

Преносима мини-тонколона Миньон с голяма глава.

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 4 точки. При следваща покупка 4 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,40 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 1

23,90 лв

Описание

Описание на Тонколона Миньон с голяма глава:

           

Despicable Me 2 Mini Speaker 

Мини говорител - тонколона Миньон от любимото ни филмче „Аз проклетникът 2” 

Най-комичните персонажи във филмчето са три жълти човечета, които се наричат Миньони. Миньоните във филма са много, но най-забележителните от тях са Стюарт, Дейв и Тим. Мини тонколонката е направена във формата на миньона Тим и тя не само изглежда необичайно, а е и много функционална. 
Особености: 
- Тонколоната има вграден акумулатор, който се зарежда от компютър през стандартен USB-порт (времето на непрекъсната работа е до 5 часа). 

- Слота за Micro SD и USB-порта позволяват колонката да се използва като MP3/MP4 плеър. 
- Има вход за слушалки 3,5mm. 
- С помощта на кабела 3,5mm (в комплекта) може да се използва като тонколона за настолен компютър. 
- Има вграден радиоприемник с FM обхват. 
- Многофункционален джойстик V+/V- , разположен под копчето за включване OFF/ON, позволява да настройвате различни радиостанции, с кратко натискане превключвате от режим FM-радио в режим плеър, прелиствате песни, а при продължително натискане нагоре или надолу - намалявате или усилвате звука.
Мини тонколоната Миньон има качествено звучене и неповторим дизайн.

Феновете на филма ще бъдат във възторг, получавайки такъв необикновен подарък, направен във формата на герой от любимия им филм. 

Кратка инструкция: 

Управлението на миньона се осъществява с помощта на мултифункционален джойстик, който е разположен отстрани. При накланяне и задържане на джойстика нагоре или надолу се регулира силата на звука. При краткотрайно накланяне нагоре или надолу се сменят станции на радиото или поредността на песните при възпроизвеждане от флашка или SD карта. При краткотрайно натискане навътре в режим радио, миньона започва да сканира за налични радиостанции в УКВ обхват. При натискане надолу и задържане за 1-2 секунди се превключва между различните режими на работа - радио, флаш памет, SD карта. Миньона може да работи и като тонколона за лаптоп, компютър, смартфон и всяко друго устройство с аудио изход на 3,5 мм. За целта натистенете и задръжте натиснат джойстика за превключване от радио на друг източник, след това свържете кабела от комплекта с аудиожака към източника на сигнал, а към миньона включете жака в отвора за зареждане или (AUX).

Важно: за да работи в режим радио към миньона трябва да е включен кабела от комплекта в отвора за зареждане (AUX), а другия край чрез USB порт да е включен към компютър или лаптоп, които в случая играят роля на антена.

Мнения
Подарък за деца
весела н. on 18/11/2016Страхотен подарък за деца
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка