Детски таблет Маша и Мечока

375

Забавна играчка с възможност за езиково обучение

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 10 точки. При следваща покупка 10 точки могат да се конвертират във ваучер за 1,00 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 1

52,20 лв

Описание

Описание на Детски таблет Маша и Мечока:

            

              Интерактивна играчка във формата на истински таблет - Маша и Мечока

              Кой не обича героите от това весело анимационно филмче. Децата ще бъдат във възторг от тази играчка. Ярката разцветка и обемното 3D изображение на таблета Маша и Мечока обезателно ще привлече вниманието на малките палавници. 

              Какво може тази красива играчка:

              Маша пее любимите ни песнички, разказва приказки и смешни истории, а ако я помолите може и да ви посъветва. Забавна играчка, която обезателно ще се хареса на децата.

              Също така Маша може да отговаря на въпроси и може да води диалог с детето. За това само трябва да повторите фразите изписани на таблета. Ако детето започне да говори на Маша - тя ще почне да повтаря след него всичко казано със своя весел и игрив глас, което със сигурност ще развесели не само малките деца, а и техните родители.

               Таблета Маша и Мечока също така реагира на докосване в различните части на героите от филмчето и отговаря с различни фрази на Маша. При това се чуват няколко варианта на отговори.

               Заедно с Маша вашето дете може да научи много думи не само на руски, но и на английски език. Играейки с таблета детето е възможно да научи даже повече чужди думи, отколкото например в училище. Така че разнообразните функции на таблета Маша и Мечока са не само удоволствие за детето от играта, но и важни умения и обучение в процеса на игра.

                Управлението на таблета Маша и Мечока е толкова лесно и достъпно за децата и неизисква вашето постоянно участие - децата могат да се справят самостоятелно с всичко. А след това ще ви зарадват не само с научени нови думи на английски и руски, но и с вицове и смешни истории, които са научили от палавницата Маша.

                Технически характеристики:

  •   Повтаря всичко което му кажете, записвайки и възпроизвеждайки говор или друг звук
  •   Издава смешни звуци
  •   Работи с 3 батерии 1.5 АА (не са включени в комплекта)
  •   Когато се включи, поздравява и приканва детето към игра
  •   Разказва приказки
  •   Пее песнички​
  •   Избор на цвета на случаен принцип /розов, син или зелен/ - за конкретен цвят, моля оставете съобщение в полето за допълнителен коментар при финализиране на поръчката.

                Забележка: таблетът възпроизвежда на руски език. Има включени уроци по английски език. Високо качество на възпроизвежданите звуци. 

Мнения
Таблет
Polina G. on 02/12/2016Играчката е интересна и забавна. Само във вашият сайт успях да открия това, което търсех.
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка