Светещ спинер

918

Хит на годината сред деца и възрастни!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 4 точки. При следваща покупка 4 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,40 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 1

21,60 лв

Описание

Спинера е стилна и интересна играчка както за деца, така и за възрастни. Направен е от пластмаса и метален лагер по средата. Удобно ляга в ръката. Върти се свободно докато действа инерционната сила. Този модел спинер има само един лагер в централната си част, но за сметка на това в трите периферни модула има цветни светодиоди, които се задействат автоматично при силно и рязко развъртане на спинера. Ефекта, който се получава е изключително красив.

Играта със спинер положително въздейства на китките на ръцете, подобрява концентрацията и вниманието, има успокояващ ефект. Спинера е идеално решение за хора, които имат нужда да правят нещо с ръце по време на активна мозъчна дейност.

Полезни ефекти:

Развива моториката и повишава чувствителността на пръстите. Особенно полезно при възстановителни процеси след травми на китката или пръстите на ръцете.

Спинера има анти стресиращо въздействие: помага ви да се съсредоточите, намаля вълнението, намалява нервното напрежение.

Спинера е забавна играчка за деца (над 3 години). С негова помощ децата се надпреварват в измислянето на различни трикове и похвати на въртене.

Описание на Светещ спинер:

Материал: пластмаса и метал

Диаметър: около 8 см.

Вградени светодиоди в страничните модули.

Наличен в различни цветове: зелено, синьо, оранжево, червено и жълто. Подбора е на случаен принцип според наличностите на склад. Ако желаете конкретен цвят моля напишете ни за това в полето за допълнителен коментар при финализиране на вашата поръчка.

Мнения
Светещ спинер
Ирена Д. on 10/07/2017страхотен и на ниска цена.
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка