Светещ спинер

Хит на годината сред деца и възрастни!

Повече детайли

  • Акцията изтича след
  • 00 дни
  • 00 hours

С покупката на този продукт, можете да съберете 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка може да се превърне във ваучер за 0,10 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 1

5,16 лв

-57%

12,00 лв

ВЗЕМИ 5% ОТСТЪПКА

Повече информация

Спинера е стилна и интересна играчка както за деца, така и за възрастни. Направен е от пластмаса и метален лагер по средата. Удобно ляга в ръката. Върти се свободно докато действа инерционната сила. Този модел спинер има само един лагер в централната си част, но за сметка на това в трите периферни модула има цветни светодиоди, които се задействат автоматично при силно и рязко развъртане на спинера. Ефекта, който се получава е изключително красив.

Играта със спинер положително въздейства на китките на ръцете, подобрява концентрацията и вниманието, има успокояващ ефект. Спинера е идеално решение за хора, които имат нужда да правят нещо с ръце по време на активна мозъчна дейност.

Полезни ефекти:

Развива моториката и повишава чувствителността на пръстите. Особенно полезно при възстановителни процеси след травми на китката или пръстите на ръцете.

Спинера има анти стресиращо въздействие: помага ви да се съсредоточите, намаля вълнението, намалява нервното напрежение.

Спинера е забавна играчка за деца (над 3 години). С негова помощ децата се надпреварват в измислянето на различни трикове и похвати на въртене.

Описание:

Материал: пластмаса и метал

Диаметър: около 8 см.

Вградени светодиоди в страничните модули.

Наличен в различни цветове: зелено, синьо, оранжево, червено и жълто. Подбора е на случаен принцип според наличностите на склад. Ако желаете конкретен цвят моля напишете ни за това в полето за допълнителен коментар при финализиране на вашата поръчка.

Мнения

Светещ спинер
Ирена Д. on 10/07/2017страхотен и на ниска цена.

Условия за доставка

Уважаеми клиенти,

След направена поръчка от Ваша страна, тя автоматично се обработва и предава за опаковане, без допълнително потвърждение по телефон, при условие че адреса за получаване е изписан ясно и точно.В противен случай ще се свържем с Вас за доуточняване адреса на получаване. Също така ако Вие искате да уточните детайли по Вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0877 731 363.

Можете да проследите промените в статуса на Вашата поръчка в секция История на поръчките за потребители с акаунт или тук: Проследяване за гости за гости.


Срок за изпълнение на доставката -  от 1 до 5 работни дни.


Използваме услугите на куриерска фирма Еконт Експрес. Цените за доставка са както следва:

Цените за доставка не зависят от адреса за доставка или населеното място!

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката  при получаването й. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете разписката за паричен превод, която замества касовата бележка в доказателство за извършеното плащане!

Ако желаете доставка в определен час или часови интервал на адрес се доплаща 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, моля възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Счупвания или механични повреди в следствие на удари по продуктите от Вашата поръчка, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на Еконт, няма да бъдат уважавани!

В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите сумата за куриерската услуга в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Всички други общи условия на drebisimo.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!