Конструктор NINJAGO

Супер подарък за всички феновете на Ninjago

Повече детайли

  • Акцията изтича след
  • 00 дни
  • 00 hours

Доставка до офис на Еконт - 3,90 лв.; до адрес - 5,90 лв. Продукта дава 3 точки. При следваща покупка 3 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,30 лв.


19,00 лв

-24%

25,00 лв

ВЗЕМИ 5% ОТСТЪПКА

Описание

Конструкторът NINJAGO Masters of spinjitzu пресъздава малка част от известната поредица Ninjago. Всички части са изработени изключително прецизно и точно, от здрава и качествена пластмаса, безопасна за деца. Ярките цветове, в които е оцветен конструктора, ще привлекат вниманието на детето – имайки предвид сложността на конструктора и наличието на дребни детайли, този сет не е подходящ за деца на възраст до 6 години. Конструкторът Ninjago: Masters of Spinjitzu ще привлече вниманието на детето за дълго време, защото истинското приключение започва след като конструктора бъде сглобен!

Децата могат да разиграват любимите си сцени от филма отново и отново. С Ninjago детето за дълго време ще се раздели със скуката. Приключения и битки очакват малката нинджа – остава само да освободи своята фантазия и да се потопи във вълшебния свят на NINJAGO!

Конструктора има две разновидности – на картинките са обозначени като Модел 1 и Модел 2. Подбора е на случаен принцип според наличностите на склад. Ако желаете конкретен модел, моля напишете желанието си в полето за допълнителен коментар при финализиране на вашата поръчка.

ОПИСАНИЕ:

  1.        Модел 1 (в синьо) – 232 елемента
  2.        Модел 2 (в червено) – 247 елемента
  3.        Материал: пластмаса
  4.        Инструкция за сглобяване

Доставка

Уважаеми клиенти,

След направена поръчка от Ваша страна, тя автоматично се обработва и предава за опаковане, без допълнително потвърждение по телефон, при условие че адреса за получаване е изписан ясно и точно.В противен случай ще се свържем с Вас за доуточняване адреса на получаване. Също така ако Вие искате да уточните детайли по Вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0877 731 363.

Можете да проследите промените в статуса на Вашата поръчка в секция История на поръчките за потребители с акаунт или тук: Проследяване за гости за гости.


Срок за изпълнение на доставката -  от 1 до 5 работни дни.


Използваме услугите на куриерска фирма Еконт Експрес. Цените за доставка са както следва:

Цените за доставка не зависят от адреса за доставка или населеното място!

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката  при получаването й. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете разписката за паричен превод, която замества касовата бележка в доказателство за извършеното плащане!

Ако желаете доставка в определен час или часови интервал на адрес се доплаща 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, моля възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Счупвания или механични повреди в следствие на удари по продуктите от Вашата поръчка, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на Еконт, няма да бъдат уважавани!

В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите сумата за куриерската услуга в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Всички други общи условия на drebisimo.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!