Конструктор NINJAGO

Супер подарък за всички феновете на Ninjago

Повече детайли

  • Акцията изтича след
  • 00 дни
  • 00 hours

Доставка до офис на Еконт - 3,90 лв.; до адрес - 5,90 лв. Продукта дава 3 точки. При следваща покупка 3 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,30 лв.


17,25 лв

-31%

25,00 лв

ВЗЕМИ 5% ОТСТЪПКА
Приблизителна доставка: 21/06/2018

Описание

Конструкторът NINJAGO Masters of spinjitzu пресъздава малка част от известната поредица Ninjago. Всички части са изработени изключително прецизно и точно, от здрава и качествена пластмаса, безопасна за деца. Ярките цветове, в които е оцветен конструктора, ще привлекат вниманието на детето – имайки предвид сложността на конструктора и наличието на дребни детайли, този сет не е подходящ за деца на възраст до 6 години. Конструкторът Ninjago: Masters of Spinjitzu ще привлече вниманието на детето за дълго време, защото истинското приключение започва след като конструктора бъде сглобен!

Децата могат да разиграват любимите си сцени от филма отново и отново. С Ninjago детето за дълго време ще се раздели със скуката. Приключения и битки очакват малката нинджа – остава само да освободи своята фантазия и да се потопи във вълшебния свят на NINJAGO!

Конструктора има две разновидности – на картинките са обозначени като Модел 1 и Модел 2. Подбора е на случаен принцип според наличностите на склад. Ако желаете конкретен модел, моля напишете желанието си в полето за допълнителен коментар при финализиране на вашата поръчка.

ОПИСАНИЕ:

  1.        Модел 1 (в синьо) – 232 елемента
  2.        Модел 2 (в червено) – 247 елемента
  3.        Материал: пластмаса
  4.        Инструкция за сглобяване

Доставка