Одеяло от мериносова вълна (двойна дебелина)

11688

Одеяло от висококачествена мериносова вълна

Повече детайли

Продукта дава 58 точки. При следваща покупка 58 точки могат да се конвертират във ваучер за 5,80 лв.


Безплатна доставка!

294,80 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Уникално одеяло, произведено от най-висококачествено мериносово влакно WOOLMARK. За истински комфорт и здраве! Супер одеяло с двойна дебелина.

  • Размер: 140 х 200 см
  • Състав: 100% мериносова вълна
  • Запазва прохладата през лятото и гарантира топлина през зимата.
  • Поддържа оптимална телесна температура.
  • Подпомага организма при простудни заболявания, възпалителни процеси, болки.
  • Антимикробно и хипоалергенно действие.
  • Изключителна износоустойчивост.
  • Самопочистващо се и лесно за поддръжка.

Описание на Одеяло от мериносова вълна (двойна дебелина):

Всеки човек прекарва 1/3 от живота си в сън, чието качество е от особено значение за общото здравословно състояние и тонус. Нарушеният сън може да породи редица проблеми като нервност, отпадналост, хронична умора, депресивни състояния, проблеми с нервната, ендокринната система и др. Некачествените и неудобни матраци от своя страна могат да станат причина за проблеми на опорно-двигателния апарат и нервната система, а спалното бельо и завивки често са източник или благоприятстват развитието на алергии и проблеми с дихателната система и кожата.

С уникалните продукти Green Master Line, Вие ще превърнете съня в истински релакс, след който организмът ще е отпочинал, а силите възстановени. Ефективно и трайно ще се подобри състоянието на нервната система, опорно-двигателния апарат, самочувствието, кондицията и работоспособността. И всичко това благодарение на комплексното решение с използване на висококачествена мериносова вълна, магнитно поле и карбонова мрежа в серията Green Master Line.

В основата на серията е свръхтънкото влакно от мериносова вълна с марката WOOLMARK - световен стандарт за качество, благодарение на което се подобрява съня, гарантира се високоефективна термоизолация и подобряване на здравословното състояние.

В продуктите с магнитно поле се добавя допълнителен здравословен ефект, подобрява се кръбообращението, обмяната на веществата, възстановяването по време на сън и състоянието на опорно-двигателната система.

Карбоновата мрежа в някои от продуктите защитава тялото от геопатогенните зони и вредното излъчване на електромагнитни емисии, които нарушават енергийния баланс на организма, предизвикват постоянна умора и изтощение.

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка