РИДЕКС - против хлебарки и гризачи

152

Защитете дома си от дребните неприятели!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


14,00 лв

Описание

Описание на РИДЕКС - против хлебарки и гризачи:

              Едва ли някой обича да съжителства с хлебарки, мравки, паяци, мишки, плъхове и др. неприятни твари. Възползвайте се от иновативна технология за защита на вашия дом.

              Ридекс Pestrepeller реализира защита от мишки, плъхове, хлебарки, бълхи и мравки,  като излъчва мощен 130dB ултразвуков сигнал с променлива честота в обхвата 30 kHz - 65 kHz. Иновативна технология, която ще запази дома ви свободен от вредители! В допълнение - можете да използвате уреда като осветително тяло- при натискане на бутона в горната част корпусът светва с красива мека синя светлина.

              Ридекс  - ултразвуков излъчвател против хлебарки и гризачи Riddex 

Честотата на излъчвания сигнал на Ридекс Pestrepeller се променя "вълнообразно", което не позволява на вредителите да свикнат с него и по този начин се гарантира ефективността на уреда.

              Ридекс Pestrepeller - машинката против хлебарки, охранява ефективно помещения до 50 кв.м. Уредът Ридекс се държи непрекъснато включен в електрическата мрежа. Ефектът се забелязва след няколко дни. Тогава ще се забележи отсъствието на гризачите. По отношение на инсектите (хлебарки, мравки и т.н.) в първите дни след включване на Ридекс се забелязва увеличение на активността им, защото въздействието на уреда ги кара да напуснат местата, където нормално се крият. Под въздействието на ултразвука инсектите губят репродуктивните си способности и напускат охраняваната зона. През следващите 1-2 седмици снесените от тях яйца се излюпват, но нови яйца няма да бъдат снасяни. Това означава постепенно намаляване на присъствието на инсекти и около 4-6 седмици след включването на уреда охранявания обект се освобождава от инсекти. Не са изключени случайни посещения на гризачи, в стремежа им да търсят храна. Сигурно е обаче, че благодарение на Ридекс те няма да останат постоянно на охраняваната територия.

               Riddex  трябва да остане включен непрекъснато. Неговата консумация на електричество е незначителна, практически "нулева", което предоставя една евтина, надеждна защита срещу вредители без химикали, отрови и никакъв консуматив. Уредът не изисква никакво обслужване.

Riddex Pestrepeller притежава зелен и червен светодиодни индикатори, червеният примигва когато уредът е включен и работи нормално. Чрез него може да бъде следена годността на уреда.

             Ползи за вас:

-       Без отрови.

-       Без разходи за енергия и поддръжка - пренебрежими.

-       Захранване - стандартно 220 Волта.

-       Спасява ви от дребните вредители.

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)