Поставка за безалкохолни с кранче

473

Раздавайте смело безалкохолните напитки и бирата като в бар!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 1 точка. При следваща покупка 1 точка могат да се конвертират във ваучер за 0,10 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 2

8,90 лв

Описание

             Диспенсър, като в бар - чудесно допълнение за любителите на купоните и лесното наливане на питиета. С този дозатор за безалкохолни, бира в галони и минерална вода ще можете бързо и лесно да напълните чаша с приятна, освежаваща течност.

             Как работи? Отвийте капачката на бутилката и навийте на нейно място диспенсъра, след което обърнете бутилката и сложете диспенсъра да стъпи на крачетата си. А с помощта на няколко дозатора с различни безалкохолни, само с едно движение на ръката може да си направите коктейл. Диспенсъра е изработен от висококачествена ABS пластмаса с противоплъзгащо покритие. Благодарение на силиконовите уплътнения, газировката на газираните напитки остава почти до края /това разбира се зависи основно от времето за изконсумиране на количеството в бутилката/.                    

             Чрез свободно въртящата  се дръжка на клапана може да дозирате течността с чашата или с другата ръка. С включената в комплекта игличка, може да пробиете бутилката в дъното, за пълно източване.

              

Описание на Поставка за безалкохолни с кранче:

  • Диспенсър за течностти;
  • Подходящ за бутилки с обем до 3 литра.
  • Два броя силиконови уплътнения;
  • Размери - вижте снимката с размерите на продукта;
  • Тегло - 150гр;
  • Цвят - подбор на случаен принцип;

Мнения
Поставка за безалкохолно кранче
Петя Т. on 31/03/2017Функционално и компактно устройство за безалкохолни напитки и особено удобно за големи бутилки, тъй като с кранчето наливането е приятно и не се налага да се вдигат бутилките.
Краси
Красимира К. on 25/01/2017Много интересен артикул, доволна съм.
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка