Уред против гризачи и насекоми LI-3110

558

Да прогоним гризачите далеч от дома!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 7 точки. При следваща покупка 7 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,70 лв.


35,10 лв

Описание

Описание на Уред против гризачи и насекоми LI-3110:

             Универсално ултразвуково устройство с променлива честота против мишки, плъхове, комари и други насекоми чувствителни към високочестотно излъчване. Уреда е абсолютно безвреден за хора и домашни животни, затова може да се използва както в домашни, така и в производствени помещения. Ултразвуковия излъчвател оказва въздействие на площи до 50 - 80 кв.м.

  • Тегло: 137 г.
  • Мощност на излъчвателя: до 2 Вт.
  • Излъчвана честота: 20 - 65 KHz.
  • Оптимална работна температура: от 5 до +40°.
  • Габарити: 98х60х58 мм.
  • Захранващо напрежение: 220V 50-60 Hz.

             Известно е че човешкия слух се различава от този на някои дребни гризачи. Именно на този факт е основано действието на ултразвуковото плашило: звука, който се излъчва от устройството е над прага на чуваемост за хората, но малките гризачи и някои насекоми го чуват много добре! За тях сигнала от ултразвуковия уред е силен и неприятен, предизвикващ у тях чувство на постоянна тревога и страх. За да се борите ефективно с вредителите ние ви препоръчваме да включите уреда против гризачи и насекоми в това помещение, където са били забелязани за последно. Желателно е устройството да се включи на височина 20 - 80 см. от пода. Устройството се включва в стандартен стенен контакт или разклонител. Имайте предвид, че разпространението на ултразвуковия сигнал е в хоризонтална плоскост и се понижава с увеличаване на разстоянието. Освен това ултразвуковите вълни имат свойството да се отразяват от твърди предмети, като стъкла, бетон, тухли, дърво, а от меки предмети се поглъщат - например килими, завеси, мека мебел. Тъй като устройството функционира без химикали, то може спокойно да се използва в дома, в мазата, в производствени помещения, хотелски стаи, ресторанти, магазини, складове и други помещения.

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка