Закачалка за кърпи на кухненска вратичка

За да е всичко на една ръка разстояние!

Повече детайли

  • Акцията изтича след
  • 00 дни
  • 00 hours

Доставка до офис на Еконт - 3,90 лв.; до адрес - 5,90 лв. Продукта дава 1 точка. При следваща покупка 1 точка могат да се конвертират във ваучер за 0,10 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 4

6,84 лв

-43%

12,00 лв

ВЗЕМИ 5% ОТСТЪПКА
Приблизителна доставка: 19/12/2017

Описание

           Има вещи, които трябва да са винаги под ръка, лесни за използване, бързи за намиране. Такава безспорно е кърпата за ръце в кухнята.

          Закачалката за кърпи  е предназначена за монтаж върху вратичката на кухненските шкафове. Изработена от хромникелов материал, тя е много здрава, неръждаема и влаго устойчива. С елегантен дизайн, без остри ръбове, поставката ще бъде красиво и функционално допълнение към кухненската ви мебелировка.      

           Монтажът е изключинелно лесен – просто закрепвате приспособлението върху вратичката и готово. Както за поставянето, така и за махането нямате нужда от инструменти и фиксиращи елементи.

          Здрава, дълготрайна, практична, елегантна, лесна за поставяне и махане.

  • Дължина – 23 см
  • Отстояние – 3 см
  • Максимална дебелина на вратичката - 2 см

Мнения

Отлично
Вихра К. on 06/12/2017Изглежда добре и върши работа по предназначение.
Мнение
Виолета Л. on 18/10/2017Много удобна.
Доволна съм от обслужването и направената покупка.
Дарина В. on 04/09/2017Доволна съм от обслужването и направената покупка.
Страхотно, точно от това имах нужда
Александър К. on 28/08/2017Страхотно, точно от това имах нужда

Доставка

Уважаеми клиенти,

След направена поръчка от Ваша страна, тя автоматично се обработва и предава за опаковане, без допълнително потвърждение по телефон, при условие че адреса за получаване е изписан ясно и точно.В противен случай ще се свържем с Вас за доуточняване адреса на получаване. Също така ако Вие искате да уточните детайли по Вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0877 731 363.

Можете да проследите промените в статуса на Вашата поръчка в секция История на поръчките за потребители с акаунт или тук: Проследяване за гости за гости.


Срок за изпълнение на доставката -  от 1 до 5 работни дни.


Използваме услугите на куриерска фирма Еконт Експрес. Цените за доставка са както следва:

Цените за доставка не зависят от адреса за доставка или населеното място!

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката  при получаването й. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете разписката за паричен превод, която замества касовата бележка в доказателство за извършеното плащане!

Ако желаете доставка в определен час или часови интервал на адрес се доплаща 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, моля възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Счупвания или механични повреди в следствие на удари по продуктите от Вашата поръчка, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на Еконт, няма да бъдат уважавани!

В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите сумата за куриерската услуга в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Всички други общи условия на drebisimo.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!