Закачалка за кърпи на кухненска вратичка

За да е всичко на една ръка разстояние!

Повече детайли

  • Акцията изтича след
  • 00 дни
  • 00 hours

С покупката на този продукт, можете да съберете 1 точка за лоялност. Общо за количката Ви 1 точка може да се превърне във ваучер за 0,10 лв.


6,84 лв

-43%

12,00 лв

ВЗЕМИ 5% ОТСТЪПКА

Повече информация

           Има вещи, които трябва да са винаги под ръка, лесни за използване, бързи за намиране. Такава безспорно е кърпата за ръце в кухнята.

          Закачалката за кърпи  е предназначена за монтаж върху вратичката на кухненските шкафове. Изработена от хромникелов материал, тя е много здрава, неръждаема и влаго устойчива. С елегантен дизайн, без остри ръбове, поставката ще бъде красиво и функционално допълнение към кухненската ви мебелировка.      

           Монтажът е изключинелно лесен – просто закрепвате приспособлението върху вратичката и готово. Както за поставянето, така и за махането нямате нужда от инструменти и фиксиращи елементи.

          Здрава, дълготрайна, практична, елегантна, лесна за поставяне и махане.

  • Дължина – 23 см
  • Отстояние – 3 см
  • Максимална дебелина на вратичката - 2 см

Условия за доставка

Уважаеми клиенти,

След направена поръчка от Ваша страна, тя автоматично се обработва и предава за опаковане, без допълнително потвърждение по телефон, при условие че адреса за получаване е изписан ясно и точно.В противен случай ще се свържем с Вас за доуточняване адреса на получаване. Също така ако Вие искате да уточните детайли по Вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0877 731 363.

Можете да проследите промените в статуса на Вашата поръчка в секция История на поръчките за потребители с акаунт или тук: Проследяване за гости за гости.


Срок за изпълнение на доставката -  от 1 до 5 работни дни.


Използваме услугите на куриерска фирма Еконт Експрес. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма. 

Приблизителни цени на куриерските услуги ако поръчката Ви е до 1 кг. и на стойност около 20 лв.:

  1.       До офис на Еконт Експрес – около 4,50 лв.
  2.       До адрес (в населени места с офиси на Еконт Експрес) – около 6,50 лв.
  3.       До адрес (в населени места без офиси на Еконт Експрес) – около 8,50 лв.

Може да изчислите точната цена за доставка използвайки тарифния калкулатор на превозвача тук: http://www.econt.com/tariff-calculator/

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката  при получаването й. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете разписката за паричен превод, която замества касовата бележка в доказателство за извършеното плащане!

Ако желаете доставка в определен час или часови интервал на адрес се доплаща 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.
При поръчка над 90 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА до ОФИС НА ЕКОНТ.

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, моля възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ.

В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Всички други общи условия на drebisimo.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!