Намалена цена! Охладител за хладилна чанта 230 мл

Охладител за хладилна чанта 230 мл

Охладителен елемент за хладилна чанта

Повече детайли

  • Акцията изтича след
  • 00 дни
  • 00 hours

Цената на този продукт не е достатъчна за спечелване на точка за лоялност. Минималната сума за една точка лоялност е 5 лева. Ако искате да спечелите точка за лоялност добавете други продукти във Вашата количка или увеличете бройката на този продукт.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 1

1,75 лв

-54%

3,80 лв

ВЗЕМИ 5% ОТСТЪПКА

Повече информация

             Охладител за термо чанта - абсолютно необходимият аксесоар за вашата хладилна чанта/кошница  – без него тя ще е просто пазарска чанта! Нужната бройка охладители зависи само от обема на вашата чанта, продуктите, които ще носите и колко студени искате да бъдат те! Сложете във фризера, извадете ги след 3-4 часа и мобилният ви хладилник е готов!

             

              Описание:

  • Материал – еластична пластмаса, подходяща за хранителни продукти;
  • Нетоксична течност;
  • Размери: 16,5 x 9 х 2 см;
  • Цвят – син;
  • Вместимост – 230 мл;
  • Подходящи за всички видове термо/хладилни чанти и кошници;

Мнения

Вършат страхотна работа - охладители за хладилна чанта
Еми С. on 27/06/2017Без тях хладилната чанта е просто чанта, но с тези охладители - всичко се охлажда и в тези горещини е с приятна температура. Заслужават си - за къмпинг, море, планина , а и вкъщи - бирата да е на ръка разстояние.

Условия за доставка

Уважаеми клиенти,

След направена поръчка от Ваша страна, тя автоматично се обработва и предава за опаковане, без допълнително потвърждение по телефон, при условие че адреса за получаване е изписан ясно и точно.В противен случай ще се свържем с Вас за доуточняване адреса на получаване. Също така ако Вие искате да уточните детайли по Вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0877 731 363.

Можете да проследите промените в статуса на Вашата поръчка в секция История на поръчките за потребители с акаунт или тук: Проследяване за гости за гости.


Срок за изпълнение на доставката -  от 1 до 5 работни дни.


Използваме услугите на куриерска фирма Еконт Експрес. Цените за доставка са както следва:

Цените за доставка не зависят от адреса за доставка или населеното място!

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката  при получаването й. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете разписката за паричен превод, която замества касовата бележка в доказателство за извършеното плащане!

Ако желаете доставка в определен час или часови интервал на адрес се доплаща 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, моля възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Счупвания или механични повреди в следствие на удари по продуктите от Вашата поръчка, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на Еконт, няма да бъдат уважавани!

В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите сумата за куриерската услуга в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Всички други общи условия на drebisimo.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!