Заключващо се шкафче за хладилник

Как да запазим вкусотиите в хладилника от преждевременно изяждане?

Повече детайли

  • Акцията изтича след
  • 00 дни
  • 00 hours

Доставка до офис на Еконт - 3,90 лв.; до адрес - 5,90 лв. Продукта дава 5 точки. При следваща покупка 5 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,50 лв.


27,45 лв

-39%

45,00 лв

ВЗЕМИ 5% ОТСТЪПКА

Описание

Заключващия се кафез за хладилник е невероятно приспособление, особено ако искате да вкарате малко ред. В него ще може да сложите каквито продукти пожелаете. Не заема твърде голямо пространство и ще имате място за всичко. В кръга на шегата, можем да вметнем, че в него можете да съхранявате всичките висококалорични храни, които непрестанно ви изкушават. Няма да успеете да го отключите, тъй като шкафчето има шифър. Просто някой трябва да се погрижи за измислянето му, за да не можете да го разгадаете. Или пък имате вкусотийки, които трябва да се запазят за определен повод – няма проблеми, сложете ги в кафеза, заключете го и готово: хем са на студено, хем не могат да бъдат изядени :)

ОПИСАНИЕ:

Размер в сглобен вид: височина 18,5 см; ширина 19 см; дължина 28 см;

Материал: пластмаса

Доставка

Уважаеми клиенти,

След направена поръчка от Ваша страна, тя автоматично се обработва и предава за опаковане, без допълнително потвърждение по телефон, при условие че адреса за получаване е изписан ясно и точно.В противен случай ще се свържем с Вас за доуточняване адреса на получаване. Също така ако Вие искате да уточните детайли по Вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0877 731 363.

Можете да проследите промените в статуса на Вашата поръчка в секция История на поръчките за потребители с акаунт или тук: Проследяване за гости за гости.


Срок за изпълнение на доставката -  от 1 до 5 работни дни.


Използваме услугите на куриерска фирма Еконт Експрес. Цените за доставка са както следва:

Цените за доставка не зависят от адреса за доставка или населеното място!

Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката  при получаването й. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете разписката за паричен превод, която замества касовата бележка в доказателство за извършеното плащане!

Ако желаете доставка в определен час или часови интервал на адрес се доплаща 2.40лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма.

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, моля възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. Счупвания или механични повреди в следствие на удари по продуктите от Вашата поръчка, които не са регистрирани пред Куриер или в офис на Еконт, няма да бъдат уважавани!

В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите сумата за куриерската услуга в двете посоки.

Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от упоменатия поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.

Всички други общи условия на drebisimo.com

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!