Магнит за мазнини Fatnetizer

968

Здравословната храна е осигурена с магнита за мазнини Fatnetizer

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 3 точки. При следваща покупка 3 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,30 лв.


19,90 лв

Описание

Описание на Магнит за мазнини Fatnetizer:

               Здравословното хранене е напълно възможно благодарение на магнита за мазнини Fatnetizer. Употребата му е толкова лесна, че използвайки го веднъж, няма да пожелаете да го оставите. Просто трябва да задържите неговата метална част върху олиото или плуващата мазнина на повърхността. След, което го завъртете. По този начин уредът улавя всички мазнини като магнит, а вие се сдобивате с изключително здравословно ястие.

              За правилното използване на магнита трябва да го съхранявате в хладилник, няколко часа преди неговата употреба. Причината за това е, че е изработен от специална метална сплав и пластмаса и за да е напълно функционален, металната му част трябва да е охладена. Освен това е супер лесен за почистване.

              Fatnetizer магнит за мазнини включва още и удобна поставка. Благодарение на него, вие ще се сдобиете с разнообразие от вкусове, напълно здравословни, без излишни калории и мазнини.

              Приблизителни размери: 12 см диаметър х 16 см височина.

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка