Торбичка за печене на картофи в микровълнова

979

Опитвали ли сте цели печени картофи? Ако не - сега е момента!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 1 точка. При следваща покупка 1 точка могат да се конвертират във ваучер за 0,10 лв.


7,75 лв

-50%

15,50 лв

Описание

            Торбичката за печене на картофи за микровълнова Cook Tatoes е невероятно предложение, което отправяме към вас. С нея ще печете вкусни картофки в микровълновата си фурна само за четири минути. Поставете картофите в торбичката, а след това в микровълновата. В рамките на 4 минутки ще получите най-вкусните печени картофи, които някога сте опитвали. И това не е всичко!
            С това истинско откритие в кухнята ще можете да приготвяте вкусни пуканки, с които да зарадвате цялото семейство. Освен това става и за приготвяне на тортили, както и за препичане на стар хляб. Както и сами можете да се убедите чантичката е мултифункционална и определено ще влезе в употреба.
            Най-хубавото е, че когато приключите, просто я изпирате и след това можете да я използвате отново. Изработена е от памук и полиестер. Ще се превърне във ваш фаворит от мига, в който я използвате за първи път. Не се чудете, а си я осигурете!

            Описание:

 - Състав: полиестер (90%) и памук (10%)

 - Размери: приблизително 23 х 18 см

Доставка