Уред за правене на чипс в микровълнова

981

Домашен чипс - да разбира се!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 3 точки. При следваща покупка 3 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,30 лв.


Рейтинг: 8/10 - Брой мнения: 3

18,88 лв

Описание

Описание на Уред за правене на чипс в микровълнова:

             Кое дете, пък и възрастен биха отказали вкусен чипс приготвен само за 5 минутки? Струва ви се невъзможно? Пак си помислете и погледнете уреда за чипс в микровълнова Always Fresh Chips. Благодарение на него хрупкавото изкушение може да бъде приготвено в удобството на домашните условия, без консерванти и други вредни съставки!

             Вашата задача е много лесна. Нарежете картофките с дебелината, която предпочитате (съветваме ви да не бъдат прекалено дебели). За тази цел може да използвате включената в комплекта приставка с нож или обикновен кухненски нож. Ако искате да използвате включената приставка, то за целта тя се монтира здраво върху купичката и след това използвайки предпазителя за пръсти, нарязвате необходимото ви количество дирекно в купата. Поставете нарязаните парченца в бялата "кошничка с дръжка" както е показано на снимките и ги сложете в микровълновата. В никакъв случай не поставяйте в микровълновата другите части от комплекта - само бялата част с местата за поставяне на нарязаните парченца картофки! Необходими са ви приблизително пет минути, за да станат хрупкави и апетитни. А след това можете да се наслаждавате на всяка хапка.

             Уредът включва кръгъл купа с капак, вграден нож и предпазител за пръсти при рязане, които служат за рязане на картофите. Също така в комплекта има специална стойка "кошничка", в която се нареждат нарязаните парченца картоф и след това се слагат в микровълновата фурна.

             Спрете да търчите до магазина, когато детето ви, гостите ви или просто вие самите искате да похапнете чипс, докато гледате любимо тв предаване, филм или спретвате страхотно парти. Вече сами можете да приготвяте вкусен чипс!

             Ако микровълновата ви печка има грил функция, убедете се че е изключена!

             Не поставяйте капака с металното острие в микровълновият уред!

              Комплекта включва:

 - Кръгъл контейнер с капак и нож 7,5 см за рязане на картофи, както и кръгъл акесоар с място за поставяне на нарязаните картофи и за приготвяне в микровълновата.
 - Кръгла пластмасова поставка за микровълнова: приблизително 12,5 см диаметър x 4,5 см височина.
 - Пластмасов капак с нож от неръждаема стомана: приблизително 12,5 см диаметър x 2,5 см височина.
 - Кръгла пластмасова купа с място за поставяне на картофите: приблизително 13 см диаметър x 4,5 см височина.

Мнения
добра идея, но не особено добро изпълнение
Саша А. on 14/05/2018не може да се затвори , не се изпичат равномерно
не съм впечатлен!
Йордан Н. on 24/04/2018Липсва упътване на български език! В указанията на другите езици не е посочено на каква температура се работи, в резултат на което пластмасовият държач за нарязаните картофи се стопи в моя случай!
Дребисимо: Прочетете внимателно описанието към продукта: той е предназначен само за микровълнови фурни без грил функция или за такива с такава функция, но обезателно изключена. Затова няма указана температура в ръководството, а има указано време. Причината да се разтопи уреда при вас е или защото сте го използвали в конвекционална фурна или в микровълнова фурна с включен грил. Чистата микровълнова фурна не не нагрява пластмасови детайли, от какъвто е изработена кошничката за чипс.
Мнение
Веска С. on 31/10/2017Да много съм доволна от вашите стоки
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка