Джобна бензинова печка

205

Мека топлина в студеното време с джобна печка!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 5 точки. При следваща покупка 5 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,50 лв.


25,66 лв

Описание

             Джобната печка с катализатор е предназначена за индивидуално затопляне на човек по време на поход, на лов и риболов, в условия, свързани с работа на открито при студено време, зимни спортове и др.

             

Описание на Джобна бензинова печка:


              Принципа на работа на бензиновата джобна печка се основава на отделянето на топлина при безпламъчното окисляване на бензиновите пари в катализатор. Бензиновите изпарения от резервоара преминават през патрон-катализатор, където се окисляват от кислорода във въздуха и изгарят без пламък на повърхността на горещия катализатор. Изгорелите газове излизат през вентилационните отвори на капачката. Едновременно през същите отвори към повърхността на катализатора постъпва въздух, съдържащ кислород.
              При температура на резервоара под 15 градуса, изпарението на бензина намалява, което довежда до спиране на окислителната реакция по повърхността на катализатора. За тази цел, за да се предпази джобната печка от бързо охлаждане при ниски температури, печката трябва да се сложи в специалната калъфка и да се прибере в достатъчно защитено място - ръкавица, джоб на дреха и т.н., осигуряващо едновременно безпрепятственото влизане на малко количество въздух, необходим за окисляването на бензина.
               Джобната печка не е опасна по време на експлоатация, тъй като работи с помощта на катализаторно нагряване, излъчващо топлина без пламък.

                В комплекта е включено:

  1.     Джобна печка - 1бр.
  2.     Пластмасова тубичка за бензин - 1бр.
  3.     Калъфка с връв - 1бр.
  4.     Ръководство за употреба на български език - 1бр.

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка