Ръчна шевна машина SEWKET INNOVAGOODS

244

Как да поправяме дрехи без професионална шевна машина?

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 5 точки. При следваща покупка 5 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,50 лв.


Рейтинг: 8/10 - Брой мнения: 4

29,99 лв

Описание

Описание на Ръчна шевна машина SEWKET INNOVAGOODS:

Рано или късно на всяка домакиня и се налага да се сблъска с дребен ремонт на някоя дреха. Да се купува голяма шевна машина заради манипулации, като разминаване на шев или направа на подгъв, е скъпо и нерационално. По-разумно е да се избере портативна машинка, която може да изпълнява само най-основните шевни операции.

Ако не мечтаете да ставате моделиер и не планирате да шиете дрехи по поръчка, ръчната шевна машина HSEWKET INNOVAGOODS е това, от което имате нужда!

 Тя е малка и портативна… SEWKET INNOVAGOODS ще ви помогне по време на командировка, на село, в различни битови ситуации. С нейна помощ можете подшиете панталон, да повторите развален шев, да направите прост рисунък или да подгънете пердетата или завесите.

Ръчната портативна шевна машина SEWKET INNOVAGOODS е способна не само да поправя, но и да шие разни неща. Тя прави равни и акуратни шевове.

Ако шиенето не е вашето призвание, вие достойно ще оцените тази шевна машина. Тя заема минимално място, тежи по-малко от 1 кг., не изисква много грижи и специално място за съхранение. След като си свършите работата, може просто да я върнете на рафта до следващия път.

SEWKET INNOVAGOODS може да шие всякакви платове, без прекалено плътните. Не очаквайте машинката да шие кожа, но с обикновените задачи тя се справя отлично. Портативната шевна машина спокойно може да се побере в дамска чанта.

Машинката е способна да изпълнява различни шевни операции с малък обем. Производителността й съответства на нейните размери. С други думи казано: с нейна помощ не може да ушиете корабни платна, но за всекидневни дребни задачи тя е напълно подходяща.

Как да използваме SEWKET INNOVAGOODS

Шевната машина има подробна инструкция, но тя няма да ви потрябва. Работата с SEWKET INNOVAGOODS е интуитивна и разбираема от пръв поглед.

Технически параметри:

 • Много удобна и практична малка шевна машина за бързо и безопасно шиене удома или по време на пътуване и спешни случаи.
 • Материал: ABS
 • Иновативен и функционален дизайн
 • Практично и лесно използване
 • Лекa и леснa за употреба
 • Компактен намален размер
 • Лесно пренасяне и съхранение
 • Подходяща за всички видове платове: Дебелина до 1,0 mm макс.
 • Включва: ролка, краче, 3 игли, 4 макари и чанта за пренасяне
 • В комплекта не са включени батерии и мрежов адаптер за захранване от контакта
 • Прибл. размери: 20,5 x 7 x 3 cm

Мнения
шевна машина
Пенка Г. on 22/05/2017Доволна съм
Оценка
Анатоли А. on 25/01/2017Нямам забележки към продукта
ръчна шевна машина
Fani V. on 22/01/2017Много ограничена употреба. За съжаление не оправда очакванията.
РЪЧНА ШЕВНА МАШИНА HANDY STITCH
Yordanka A. on 02/11/2016Шевната машина е супер, удобна и функционална.
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка