Мощно фенерче с USB зареждане

317

Перфектното джобно фенерче!!!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 6 точки. При следваща покупка 6 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,60 лв.


Рейтинг: 9/10 - Брой мнения: 2

30,00 лв

Описание

            Акумулаторно фенерче с USB адаптор - перфектен начин за  зареждане, тъй като огромна част от мобилните ни устройства (телефони, лаптопи, таблети) се зареждат така или имат точно такъв USB вход/изход на 5V. LED диода на фенера  позволява увеличение - събиране или разширяване на светлинното петно, благодарение на вградената лупа.  Енергоспестяващ CREE Led диод с ниска консумация на ток и осветеност отговаряща на много мощна крушка с нажежаема жичка. Черен алуминиев корпус за максимална здравина, удароустойчив и влагоустойчив. Три режима на работа - икономичен, максимална мощност и пулсираща /блиц/ светлина за подаване на SOS сигнал. Превключването става чрез странично разположен бутон. Подвижната оптична част с лупа дава възможност за регулиране диаметъра /точката/ на светлинният сноп спрямо вашите нужди. Това става чрез изтегляне на рефлекторният ринг до постигане на оптималната форма на лъча. На капачката за батериите има монтирана  каишка, против изплъзване при мокри и замърсени ръце. Изключително удобство при зареждане, даже и когато сте в колата, при наличие на адаптор от запалката.

             

Описание на Мощно фенерче с USB зареждане:

-       Фенер с алуминиев корпус и енергоспестяващ CREE Led диод;

-       Зареждане през USB порт, 5V;

-       Удароустойчив;

-       Влагозащитен;

-       Мощна акумулаторна Li-ion батерия /вградена/;

-       Функция zoom;

-       Каишка;

-       Три режима на работа;

-       Размери - 93мм х 24мм;

             Внимание! Не насочвайте светлината директно в очите! Не докосвайте светещите елементи с пръсти. При продължително съхранение извадете  акумулаторният елемент  от фенера. Да не се съхранява на слънце! Да се зарежда само в изключено състояние! Време на зареждане - не повече от 12 часа.

Мнения
Фенерчето за тази цена е перфектно!
Костадин В. on 26/09/2018Тествах фенерчето.Много добро за нуждите ни и поръчахме още 8 бр. за фирмата ни!
Светослав Николов
Светослав Н. on 08/11/2016Идеално за цената си. Леко, компактно и свети повече от достатъчно силно. Не го оценявам с 10 по две причини: 1) Само през USB може да се зарежда, което би могло да е недостатък , макар че аз точно затова го взех 2) Китайско е, и никой не знае колко дълго ще работи, но ако изкара 2 години си заслужава и 10 от 10.
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка