Пластмасова мулти закачалка Magic Hanger

5911

Удобна и многофункционална, може вертикално, може хоризонтално!

Повече детайли

Продукта не дава бонус точки.


2,42 лв

Приблизителна доставка на:
Описание

Малко по-суетните и добре облечени хора имат необходимост от правилно комбиниран тоалет, в зависимост от повода. И са наясно, че дори и малка на пръв поглед промяна, може да допринесе за забележителна разлика в тоалета. Точно затова имате нужда от достатъчно място за съхранение на колкото се може повече дрехи.

Закачалката, която ви предлагаме тук е специална. Нейната главна цел е да трансформира недостатъчното място на ширина във височина. Какво означава това? Закачалката има 9 отвора, в които може да закачите обикновени закачалки за дрехи - получава се така, че една закачалка държи други девет! Ще попитате какъв е смисъла в това. Смисъла, е че ако настъпи момент, в който вече нямате място в гардероба на ширина вие може да плъзнете куката на тази специална закачалка в единия ѝ край и тя ще застане вертикално! По този начин всичките други девет закачалки ще  застанат една над друга и всички закачени дрехи ще заемат само едно място.

Описание на Пластмасова мулти закачалка Magic Hanger:

  • Материал: висококачествена пластмаса
  • Приблизителни габаритни размери: 35 х 17 х 1.5 см
  • С подвижна закачаща се част - върти се на 360 градуса и се мести по дължината на цялата закачалка
  • Цвят: продукта се предлага в различни пастелни цветове. Подбор на случаен принцип. Ако желаете конкретен цвят, моля напишете ни съобщение в полето за допълнителен коментар при финализиране на вашата поръчка
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка