5 бр. лепенки за отслабване Wоnder Patch

143

Стегнат корем без портокалова кожа

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 1 точка. При следваща покупка 1 точка могат да се конвертират във ваучер за 0,10 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 1

9,01 лв

Описание

Описание на 5 бр. лепенки за отслабване Wоnder Patch:

MYMI Wonder Patch (Belly)

Козметична лепенка за отслабване

Описание

Състав:

Всяка лепенка съдържа: екстракт от плодовете на японски стифнолобиум (софора), екстракт на кофеин, лют пипер, екстракт от зелен чай, екстракт от саликорния, L-карнитин, лецитин, екстракт от сини сливи, акрилат/съполимер, етилгексил, минерално масло.

Предназначение:

Вспомагателно средство за отслабване. Не лекарствено средство.

Описание и начин на действие:

MYMI Wonder Patch (Belly) еКозметична лепенка за отслабване разработена предвид анатомичните особености на човешкото тяло, лесна за употреба, безопасна и ефективна в борбата за красиво тяло. Използвайки лепенките за отслабване MYMI Wonder Patch (Belly), Вие ще забележите как корема ви става по-плосък.

В състава на лепенките има безвредно за тялото и устойчиво към вода лепливо вещество, което не съдържа в себе си никакви козметични консерванти.

Растителният екстракт софорикозид, получен от японски стифнолобиум, кофеинът, капсаицинът и зеленият чай, спомагат за отслабването, а извлекът от тревна саликорния защитава кожата. Включените в състава на лепенката натурални екстракти действат през цялото време на нейното използване, до 8 часа.

Принципът на отслабване е основан на особеното действие на козметичните лепенки MYMI Wonder Patch (Belly) върху организма. Влизащите в техният състав растителни екстракти попадат в междуклетъчната течност през кожата, а след това проникват и в клетките. В резултат на това, на конкретния участък от кожата се увеличава притока на кръв, подобрява се работата на лимфните възли, изчезват оттоците и се активизират процесите разграждащи подкожните мазнини. По време на увеличаващото се кръвообращение активно се изхвърлят токсини, което визуално редуцира проявите на „портокалова кожа”, кожата става еластична и стегната.

Начин на употреба:

Преди употреба изчистете от влага и козметика участъка от вашето тяло, на който ще залепите лепенката.

Залепете лепенката както е показано на картинките:

1. Махнете предпазното фолио в средната част на лепенката

2. Залепете лепенката точно по средата на корема, леко притиснете, наместете така че отвора на лепенката да съвпадне с пъпа.

3. Отлепете предпазното фолио от краищата на лепенката, леко притиснете страничните части на лепенката към кожата.

4. Натиснете лепенката с пръсти за 3-5 секунди, постарайте се да не се движите поне 2-3 минути за да прилепне лепенката по-добре към тялото.

5. След 6-8 часа махнете лепенката.

 

Съвети:

  •          Преди да използвате лепенката, за по-добро прилепване, внимателно подгответе кожата, почистете от вода или козметични средства мястото, на което планирате да залепите лепенката.
  •          При първоначално използване оставете лепенката за 4-6 часа, постепенно увеличавайки времето до 8 часа.
  •          Леки физически упражнения и намаляване количеството на употребявана храна ще ви помогнат по-бързо да достигнете желаните резултати.
  •          Ако възникнат трудности при отлепяне на лепенката преди да залепите следващата нанесете предварително на мястото крем/лосион за тяло. След пълното попиване на крема, а след това и почистване на кожата, залепете новата лепенка.

Странични действия:

При използване на козметичните лепенки за отслабване MYMI Wonder Patch (Belly) могат да се наблюдават следните странични действия:

Дерматологични реакции: почервеняване, отток, сърбеж, кожни обриви, контактен дерматит, промяна цвета на кожата, суха кожа.

Ако се появи дерматологична реакция докато използвате лепенките за отслабване, направете пауза за 2-3 дена. Ако симптомите продължават да се проявяват се обърнете за консултация към лекар дерматолог.

Предпазни мерки:

Не използвайте лепенки в областта около очите, при наличие на рани по кожата, а също така ако имате обрив или раздразнена кожа.

Противопоказания:

Бременност, изостряне на кожни заболявания, индивидуална непоносимост към съставките на лепенката.

Комплектация:

Лепенки с телесен цвят, размер (230х190мм.) В опаковката има 5 броя.

Съхранение:

Козметичните лепенки за отслабване MYMI Wonder patch (Belly) трябва да се съхраняват на недостъпно за деца място при температури от 15°С до 25°С. Да се съхраняват в оригиналната опаковка. Да не се съхраняват в хладилник или фризер. Да не се излагат на преки слънчеви лъчи. Трайност 36 месеца

ДРУГИ ПРОДУКТИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ: ОТСЛАБВАНЕ

Мнения
Много съм доволна
Сълзица М. on 23/01/2018При всеки етап на поръчтата получавах подробна информация до какъв етап е
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка