Силиконова яка за топло и студено

158

За бързо и лесно облекчаване на болката в мускулите.

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


13,12 лв

Описание

Описание на Силиконова яка за топло и студено:

             Един продукт - две действия. Яка, която може да използвате и за топло и за студено в зависимост от проблема, който имате.

             За да облекчите болката при травмирани рамена, врат или коляно е нужно да загреете или охладите мястото. Яката и пълнежа, който използва, позволява да извършите и двете процедури, по безвреден и комфортен начин.

            Може да затоплите найлоновата торбичка, както в микровълнова печка, така и в съд с гореща вода. Проверете температурата дали е достигнала подходящо за вас ниво, избършете със суха кърпа,  вмъкнете торбичката в текстилната яка и увийте около болното място.

           За да охладите яката, поставете найлоновият плик в хладилник или фризер за 1-2 часа (в заисимост от това, каква температура искате да постигнете). Извадете и избършете със суха кърпа. Уверете се, че температурата е подходяща, поставете я в текстилната яка и сложете на болното място.

            Размери - 9,5см х 72см.

            Моля, прочетете внимателно упътването преди употреба! При нужда се консултирайте с лекар.

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка