Магнити за отказване на цигари

222

Спри цигарите с биомагнити ZEROSMOKE!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


10,96 лв

Описание

Описание на Магнити за отказване на цигари:

Как работи ZEROSMOKE?

            Принципът на действие на биомагнитите ZEROSMOKE се основава на аурикуларната рефлексотерапия. Тази терапия е едно от съкровищата на китайската медицина и официално е призната в много страни по света.

 

            Всяка част на ухото е свързана с определен участък на тялото. Това означава, че болката в която и да е част на тялото може да се тушира, въздействайки върху активните точки на ушната мида. Биомагнитите Zerosmoke изпълняват ролята на активатори.

            Към днешна дата повече от хиляда рехабилитационни центрове в Европа и САЩ включват аурикуларната терапия в своите лечебни програми!

            Въздействайки с помощта на биомагнитите Zerosmoke върху активните точки на ушната мида, отговарящи за никотиновата зависимост, ние “изключваме” желанието за пушене. Освен това организма получава колосален приток на целителна енергия и започва да се самовъзстановява. По този начин, с помощта на ZeroSmoke вие не само ще се отървете от никотиновата зависимост, но и ще стартирате процеси възстановяващи поразените от никотина и смолите органи.

           Комплекта се състои от два биомагнита с различен размер, по-малкият трябва да се сложи в предната част на ухото, а по-големият от обратната страна, препоръчва се да се използват от 2 до 4 часа на ден.

          Използвайте магнитите «Zerosmoke» 6-7 дена, в течение на които вие можете да продължавате да пушите както обикновено, или да намалите количеството на употребяваните цигари, или пък съвсем да се откажете от пушенето. Ако все пак решите да пушите по време на тяхното използване, тогава трябва да откажете цигарите в края на седмия ден, но да продължите използването на «Zerosmoke». Приблизително след четвъртата седмица, при ежедневно използване вие ще успеете да се откажете от цигарите завинаги!

            Спри цигарите:

     - Без лепенки;
     - Без дъвки;
     - Без таблетки;
     - Без електронни цигари;
     - Без хипноза;
     - Без усилия;

             ВНИМАНИЕ: Не се препоръчва използването на биомагнитите от хора с пейсмейкъри, дефибрилатори, имплантирани инсулинови помпи или други електро - медицински устройства влияещи се от магнитни и електромагнитни полета. Да се избягва носенето по време на бременност. 

 

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка