Четка за коса Compact Styler

264

Без скубане и болка– просто перфектната четка за коса!!!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 1 точка. При следваща покупка 1 точка могат да се конвертират във ваучер за 0,10 лв.


Рейтинг: 10/10 - Брой мнения: 1

9,30 лв

Описание

Описание на Четка за коса Compact Styler:

             Писнало ви е от безкрайното скубане и болка рано сутрин? Забравете!!!  Изберете иновативната четка за коса COMPACT STYLER!

             Сресването на косата сутрин много често се явява едно стресиращо събуждане. Едва ли някой го очаква с нетърпение. Забравете за сплетената коса. Затова е създадена четката за коса   COMPACT STYLER. Със своя компактен размер, приятна и ергономична форма, тя ще пасне идеално на вашият стил. Благодарение на иновативната форма, тя ще заеме много малко място във вашата чанта.

             Четката COMPACT STYLER е оборудвана с практично „Click” капаче, предпазващо зъбите от събиране на мръсотия и прах. Ергономичната му форма приляга идеално на ръката. MEMORY FLEX косъмчетата позволяват бързото и безпроблемно сресване както на суха, така и на мокра коса.

              Четката за коса се предлага се в три различни десена: английското знаме, малки симпатични овчици,  леопардова окраска.

Мнения
Хубава е
Ети Б. on 08/05/2016Като се има предвид че е реплика е доста добра. Нежно масажира скалпа. Удобна големина, компактна за дамска чанта.
Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)
Доставка