Стик за алкална вода - малък

314

Подобрете качеството на чешмяната вода  в къщи с алкален стик за повишаване на нейното рН.

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 9 точки. При следваща покупка 9 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,90 лв.


45,00 лв

Описание

Описание на Стик за алкална вода - малък:

Алкалният или йонизиращ, турмалинов воден стик, е уред, който ще подобри невероятно обикновената чешмяна вода, която не всички обичат да пият. Благодарение на своите натурални съставки - турмалинов камък, други природни минерали, калциеви  йони и сребърен нанопрах, той повишава алкалността на водата до рН9, което значително повишава нейните здравословни качества. Антиоксидантното й действие е значително по-силно, по-лесно усвоими молекули и повишено кислородно съдържание.

Благодарение на малкият размер, алкалният стик може да бъде носен спокойно в дамска чанта или дори джоб. Потопен в бутилка или чаша с вода, той само за няколко минути ще насити и подобри качеството на течността, аналогично на йонизиращ апарат за питейна вода.

Алкалната вода спомага за нормализиране на алкално-киселинният баланс в организма, подпомага работата на черният дроб при употреба на алкохол и тютюневи изделия. Благодарение на по-високата разтворимост, спомата за понижаване на холестерола,  понижаване нивото на кръвна захар, изхвърлянето на токсини от тялото. Лесното усвояване подобрява метаболизма и пести енергия на организма.

-       Дължина  - 7,5см.

-       Диаметър - 1,6см.

-       Корпус - хромникелова стомана.

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)