Спасителен комплект за обувки на висок ток

484

Спасете любимите си крачета!!!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


12,00 лв

Описание

             Знаете, че изглеждате великолепно на високи токчета, но много добре знаете какви са жертвите, които трябва да изтърпите за това - уморени стъпала, пришки, опасност от плъзгане с новите шикозни обувки.

              КРАЙ!!! С новият спасителен сет състоящ се от силикон-гел  лепенка за ахилесовото сухожилие, силиконова стелка за възглавничките на стъпалата и самозалепващи противоплъзгащи  лепенки за подметките ще можете да оборудвате любимите си нови обувки за безболезнено носене  още от първия ден.

              Силиконовата подплънка за петата на крака, предотвратява нараняването и болката от ръба на  новите  и неочупени още обувки. Изключително лесни за поставяне - само отлепете предпазната лентичка и притеснете гел-лепенката, към задната почистена част на обувката.

               Силиконовата стелка за възглавничката на крака е абсорбираща антишокова подложка, която поема тежестта на тялото и облекчава натоварването. Благодарение на тънкия си дизайн тя няма да изтласка пръстите ви и ще остане на място залепвайки за основата на обувката. Поставяне - отлепете предпазната лента и притиснете стелката към обувката предварително почистена.

               Противоплъзгащите протектори предотвратяват подхлъзването върху всякакви повърхности. Подобряват сцеплението за всички видове обувки. Почистете добре подметката на обувката, отлепете предпазната лента и притиснете върху избраното място.

           

Описание на Спасителен комплект за обувки на висок ток:

  • Два броя силиконови подплънки за пета;
  • Два броя силиконови стелки за възглавничката на крака;
  • Два броя противоплъзгащи протектори  за подметка; 

Въпроси (0)

Бъдете първи! Напишете въпрос за този продукт.

Запитване за продукт

* Задължителни полета
(прочети)