Спасителен комплект за обувки на висок ток

484

Спасете любимите си крачета!!!

Повече детайли

ПРОДУКТЪТ Е ИЗЧЕРПАН. ЗАПИШЕТЕ В ПОЛЕТО СВОЯ ИМЕЙЛ И ЩЕ БЪДЕТЕ АВТОМАТИЧНО УВЕДОМЕНИ ПРИ НАЛИЧНОСТ. ПРЕВЪРТЕТЕ СТРАНИЦАТА НАДОЛУ ЗА ПОДОБНИ ПРОДУКТИ.

Продукта дава 2 точки. При следваща покупка 2 точки могат да се конвертират във ваучер за 0,20 лв.


12,00 лв

ВЗЕМИ 5% ОТСТЪПКА

Описание

             Знаете, че изглеждате великолепно на високи токчета, но много добре знаете какви са жертвите, които трябва да изтърпите за това – уморени стъпала, пришки, опасност от плъзгане с новите шикозни обувки.

              КРАЙ!!! С новият спасителен сет състоящ се от силикон-гел  лепенка за ахилесовото сухожилие, силиконова стелка за възглавничките на стъпалата и самозалепващи противоплъзгащи  лепенки за подметките ще можете да оборудвате любимите си нови обувки за безболезнено носене  още от първия ден.

              Силиконовата подплънка за петата на крака, предотвратява нараняването и болката от ръба на  новите  и неочупени още обувки. Изключително лесни за поставяне – само отлепете предпазната лентичка и притеснете гел-лепенката, към задната почистена част на обувката.

               Силиконовата стелка за възглавничката на крака е абсорбираща антишокова подложка, която поема тежестта на тялото и облекчава натоварването. Благодарение на тънкия си дизайн тя няма да изтласка пръстите ви и ще остане на място залепвайки за основата на обувката. Поставяне – отлепете предпазната лента и притиснете стелката към обувката предварително почистена.

               Противоплъзгащите протектори предотвратяват подхлъзването върху всякакви повърхности. Подобряват сцеплението за всички видове обувки. Почистете добре подметката на обувката, отлепете предпазната лента и притиснете върху избраното място.

            Описание:

  • Два броя силиконови подплънки за пета;
  • Два броя силиконови стелки за възглавничката на крака;
  • Два броя противоплъзгащи протектори  за подметка;