Продукти на марката Hascevher

Показани 1 - 22 от 22 стоки
Показани 1 - 22 от 22 стоки

Компанията Hascevher Metal е основана през 1993 година в рамките на Малка индустриална кооперация в град Кахраманмараш - Турция със 100% местен капитал. Днес компанията е най-големия производител на кухненски съдове от неръждаема стомана в Турция.


Hascevher Metal изнася своята продукция на 5 континента, в 87 страни. Продуктите на марката се предлагат във всички големи градове на Турция. Заводът на компанията произвежда по над 50 000 съда от неръждаема стомана и 20 000 от алуминий с антипригарно покритие в ден!. Hascevher Metal предлага над 2000 различни артикула от неръждаема стомана, керамика и гранит, тенджери, тигани, чайници, кафеварки, купи за макаронни изделия и серия HORECA за хотели, ресторанти и кафенета.Продукцията на Hascevher може да се използва на всякакви кухненски котлони: индукционни, газови, керамични и халогенни. Гответе с по-малко количество вода и мазнина, за да не губи храната Ви важни витамини, минерали и вкус.


Марките на производителя Hascevher, Arian и Home Perfect са патентовани в над 30 държави съгласно Мадридския протокол и имат сертификати LFGB, което гарантира пълна безопасност на приготвяната храна. Също така марките Hascevher, Arian и Home Perfect притежават немски сертификат TUV и сертификат TSE - Турция. Hascevher Metal произвеждат съдове със собствен дизайн, следвайки последните моди и тенденции.


Благодарение на девизите «Готвим с любов» и «да произвеждаме качествена продукция на по-ниска цена» компанията Hascevher продължава да се разраства и вече е ярка звезда в своя сектор.