За домаКакво е домът? Уют и комфорт. Точно тези две думи описват най-точно кои са нещата, които правят всеки апартамент или къща по-приветливи. Представяме на вашето внимание богат избор от най-различни продукти – като започнете от най-необходимите неща за всеки дом, преминете през разнообразие от комплекти и завършите с изобилие от помощни аксесоари. Какво е домът? Уют и комфорт. Точно тези две думи описват най-точно кои са нещата, които правят всеки апартамент или къща по-приветливи. Представяме на вашето внимание богат избор от най-различни продукти – като започнете от най-необходимите неща за всеки дом, преминете през разнообразие от комплекти и завършите с изобилие от помощни аксесоари. 

За дома Намерени 405 продукта

Подкатегории

 • Кухня  Кухнята е притегателният център на дома. Огромна част от деня ни преминава в нея, затова е необходимо тя да бъде функционално и комфортно пространство. При нас ще намерите нужните ви кухненски принадлежности и аксесоари, които ще превърнат времето в нея в приятно преживяване.

 • Баня  Проектирайте и създайте идеалната си баня с огромна гама от прибори и аксесоари за нея. Направете мечтания си интериор, като добавите традиционни и иновативни елементи, постигайки перфектната симбиоза между функционалност и неповторим стил. Разгледайте секцията „баня“ за повече идеи и вдъхновение.

 • Градина  Превърнете градината си в кътче от рая, където да релаксирате и се наслаждавате на природата. При нас ще намерите всичко, което ви трябва за вашето външно пространство. Набавете си още сега нужните аксесоари, за да преобразите вашата градина. Добавете градински декорации за повече красота.

 • Домашни любимци  С право хората наричат своите домашни любимци „най-добри приятели“ или „част от семейството“. Погрижете се за своето животинче, осигурявайки му не само дом, пълен с любов, но и продукти за неговата пълноценна почивка, поддържане на козината, аксесоари за хранене, разходка и игра.

 • Стоки против комари  Забравете за неприятния сърбеж от ухапване от комари. Предпазете дома и себе си от тези досадни насекоми, като изберете от големия асортимент при нас от уреди и козметика против комари. Навремената протекция срещу тях, ще ви гарантира спокойствие и добро прекарване вкъщи и сред природата.

 • Домашна декорация  Домът се нуждае от красива декорация, която да придаде уют и комфорт. Тук ще откриете разнообразни предмети и украшения, с които ще превърнете скучното жилище в най-красивото място. Изберете подходящите за вашия вкус и дизайн. Качествена изработка, която ще оправдае очакванията. Най-красивите декорации за дома събрани на едно място.

 • Изглед:
на страница
Показани 1 - 30 от 405 стоки
Показани 1 - 30 от 405 стоки