Общи условия за доставка

Уважаеми клиенти,

След направена поръчка от Ваша страна, тя автоматично се обработва и предава за опаковане, без допълнително потвърждение по телефон. Ако Вие искате да уточните детайли по Вашата поръчка, моля свържете се с нас на телефон 0877 731 363.

Можете да проследите промените в статуса на Вашата поръчка в секция История на поръчките за потребители с акаунт или тук: Проследяване за гости за гости.


Срок за изпълнение на доставката: приблизителният срок на доставка е показан на всяка продуктова страница под бутона "Добави в количка" конкретно за дадения продукт, и накрая, в количката Ви за поръчката общо. Запазваме си правото при непредвидени обстоятелства да доставим Вашите продукти в различен срок от указания поради причини, за които ще бъдете информирани своевременно.


Използваме услугите на куриерска фирма Еконт Експрес. Цените за доставка са както следва: до офис на Еконт Експрес - 5,90 лв.; до точен адрес - 7,90 лв. За поръчки на сума над 149 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА!

Цените за доставка са твърди и не зависят от адреса за доставка, населеното място, обема и теглото на поръчаните от вас артикули!

*Изключение от това правило правят определени продукти с високо обемно тегло или голям обем. В описанието на тези продукти е записано, че е възможно начисляването на допълнителна куриерска такса в зависимост от поръчаното количество. При всички положения конкретната сума за доставка се визуализира при финализиране на Вашата поръчка.

Плащането може да се извърши по два различни начина:

  1. НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката  при получаването й. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод(ППП). Вие ще получите фискален документ от Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете разписката за паричен превод, която замества касовата бележка в доказателство за извършеното плащане!
  2. БАНКОВ ПРЕВОД - след като приключите Вашата поръчка ще получите имейл от нас с банкова сметка, по която да преведете предварително (преди да бъде изпратена поръчката) сумата на Вашата поръчка. Имайте предвид, че при този начин на плащане изпълнението на поръчката се забавя и приблизителните дати за доставка показвани в магазина не могат да бъдат актуални.

Ако желаете да получите няколко продукта с една обща доставка, моля добавете всеки от тях в една обща кошница!

Всяка наша пратка пътува към Вас с опция ПРЕГЛЕД, моля възползвайте се от нея и преглеждайте пратките си пред КУРИЕРА ИЛИ В ОФИСА НА ЕКОНТ. 

В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 7 работни дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) от 4.80лв. (с ДДС) според тарифата на куриерската фирма. При отказ на вече изпратена поръчка Вие дължите сумата за куриерската услуга в двете посоки.

Всички други общи условия на DREBISIMO.COM

Благодарим Ви, че Сте наши клиенти!